👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ze nikt mu ryja nie obil jeszcze? ale tak zeby z obcasow wyskoczyl hehe
Ludzie, to przecież Warszawa, nie wymagajmy od jej mieszkańców zbyt wiele...

ja wrzuce pozniej fote rudego tranzwestyty ze stolycy [cos ich tam obrodzilo]

Heh, wiecie, on/ona jest z Koszalina...Kiedyś się 'dałem nabrać' jak sobie na uczelnię szedłem...

z waw-y :/ patrz na rejestracje
fajnyś chłop!! ale luntek ... no właśnie, luntek...
fajnyś chłop!! ale luntek ... no właśnie, luntek...

pepson napisał/a:
z waw-y :/ patrz na rejestracje
Omfg...czy ja twierdzę, że zdjęcie wykonane w Koszalinie? Twierdzę tylko, że widziałem go na mojej uczelni...Z resztą:
http://forum.ds.tu.koszalin.pl/viewtopic.php?t=363
na początku myślałam że chodzi o te krzywe nogi, ale potem się zdziwiłam

Cytat:
Omfg...czy ja twierdzę, że zdjęcie wykonane w Koszalinie? Twierdzę tylko, że widziałem go na mojej uczelni...
Sorry... Jak ja teraz będę żyl z tym całym wstydem??!! Ide się zabić.

polecam wklejony przez l3mmy temat z forum ^^ uroczo się wyzywają tam ;]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie