👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ale martwymi płodami nie pogardzę.

obok Kiepskiego to on nawet nie stał. Za mało kurde i "patrz Pan jaki ten paździoch to menda jedna" - tego mi brakowało.

jacekmatys napisał/a:
give me ta deska i młotek tak mi się skojażyło
Tiaaa,"kojażenie" masz zajebiste...

To musi jakiś wyborca PISu był...

Typowy mieszkaniec Zatonia (obecnie stanowi część Bogatyni - w tej wsi znajduje się elektrownia Turów). Tam takich nie brakuje, he he
Niedaleko (Sieniawka) znajdował się szpital psychiatryczny ;p
Pod tym względem ta wieś jest wyjątkowa.

Niedaleko (Sieniawka) znajdował się szpital psychiatryczny ;p
Pod tym względem ta wieś jest wyjątkowa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie