👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Desire HD... on ogólnie ma ciut porytą gospodarkę energetyczną. Ale tak, przez kompa często nie nadąża ładować.
nic w tym dziwnego, po prostu port USB z laptopa daje zbyt maly prad, tylko 500mA, a telefon do poprawnego naladowania musi miec wiecej, np. iPhone 1000mA, ale bedzie ladowany z portu USB o mocy 500mA, natomiast iPad musi miec ladowarke o mocy 10W 2100mA.
Standart dla USB 1.0 i 2.0 to 500mA, dla USB 3.0 to juz 1500mA.
Standart dla USB 1.0 i 2.0 to 500mA, dla USB 3.0 to juz 1500mA.

jakby chciał się pochwalić, to dałby zdjęcie innego telefonu
A myślałeś o zmianie telefonu na taki, który zużywa mniej prądu? Taki w wersji "eko", np nokia 3310?
wcale nie miałem zamiaru chwalić się telefonem bo ten ze zdjęcia nie jest mój. Sam używam HTC Sensation którego mam zamiar zmienić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie