📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

EdmundKemper napisał/a:
Takie średnie bym powiedział.
to zrób lepsze

Ja mam super patent na grilla, polecam wszystkim Sadolom.
Mianowicie ustawiacie 3 opony samochodowe jedna na drugiej, do środka wrzucacie parę butelek plastikowych, polewacie benzyną, podpalacie i ustawiacie rożna. Kiełbaski będą smakowicie uwędzone już w kilka minut.
Mianowicie ustawiacie 3 opony samochodowe jedna na drugiej, do środka wrzucacie parę butelek plastikowych, polewacie benzyną, podpalacie i ustawiacie rożna. Kiełbaski będą smakowicie uwędzone już w kilka minut.

Hoofner napisał/a:
Patyk + kiełbasa + ognisko jest lepsze niż grill.
Zwłaszcza jak kij zaczyna płonąć albo zajebiście opieczona, ociekająca tłuszczykiem, lekko przysmolona kiełbacha, że wszystkie kubki smakowe się aktywują pęka i wpieprza się w popiół

a tak serio też wolę z ogniska.
100Burned napisał/a:
Ja mam super patent na grilla, polecam wszystkim Sadolom.
![]()
Ja mam dobry patent na kadzidło. Bierzesz dużą, metalową puszkę po farbie, robisz trochę dziurek. Do środka wrzucasz koński klocek (musi być koński, najlepiej taki wysuszony), zalewasz rozpuszczalnikiem i po 10 minutach można podpalać. Zapachy takie, że LeJardin wymięka! Jest pewien minus, nie polecam przebywać w okolicy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie