Ale fura z lawety nie spadła, laweciarz z pasją pracuje nadal.
Ale to było piękne! Korki na autostradzie są bardzo stresujące i czasem wywołują skrajnie negatywne emocje w postaci chęci staranowania wytypowanych ślamazar przez które korek się tworzy.
Jełopowi puściły nerwy i myślał że 3 pasy ruchu nagle przeskoczy. Zapomniał tylko że nie jedzie zwinnym motorkiem a ciężką lawetą .
Korek jaki wywołał swym debilizmem musiał być bardzo uciążliwy.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Jełopowi puściły nerwy i myślał że 3 pasy ruchu nagle przeskoczy. Zapomniał tylko że nie jedzie zwinnym motorkiem a ciężką lawetą .
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
OpenStreetMaps napisał/a:
Ale to było piękne! Korki na autostradzie są bardzo stresujące i czasem wywołują skrajnie negatywne emocje w postaci chęci staranowania wytypowanych ślamazar przez które korek się tworzy.
chciałeś zabłysnąć a tu nie pykło.
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Skręt tak gw🤬towny jakby mu drążek kierowniczy strzelił. Setki aut a nikt nie ma gaśnicy ?
Takafura napisał/a:
Skręt tak gw🤬towny jakby mu drążek kierowniczy strzelił. Setki aut a nikt nie ma gaśnicy ?
Wątpię, pewnie bawił się komórką i się zagapił, odbił w lewo żeby w dupę nie walnąć choć jak widać tylko pogorszył sprawę.
Tego c🤬ja z kamerą (drugi filmik ) to za jajca powiesić. Później dziwota skąd się korki biorą.
to sie nazywa : aktywne pozyskiwanie klientów
podpis użytkownika
eeee, szkoda gadać...