👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cholerne ćpuny. Dla mnie ktoś, kto jara gówna typu zioło, dupalacze, etc. jest nikim.
Czekam na hejterów :*
Czekam na hejterów :*

Widać jedyne perspektywy tego gościa to jaranie zielska, życzę mu powodzenia w przyszłości (oczywiście żartuje , mam nadzieje że zdechnie pod mostem)

dziwne że jeszcze nikt nie pojechał nuty :o
chyba hejty nie znaja tego remixu
chyba hejty nie znaja tego remixu

Takie porównanie- Oglądając telewizje, natknalem sie na bardzo fajny dokument na national geographic o działaniu narkotyków. Postanowili poddać kilku próbom ludzi którzy biorą inne narkotyki-metamfetamine, kokaine, heroine i marihuane. Laska która miała 28 lat, od 4 lat palila heroine miała płuca na poziomie 84 lat. Natomiast facet, który przez 40 lat dzien w dzien palil marihuane, miał płuca zdrowe w 84%.... Na dodatek biorąc pod uwage że palil przez 40 lat, musiał miec ok. 50-60, a wygladal na 40. Nikt nie powie mi, że marihuana szkodzi, bo jest to gówno prawda.... Mówie oczywiscie o czystym suszu, jaki palą w kaliforni, miałem przyjemnosc sprobowania i jest to niebo a ziemia w porownaniu do polskiego gówna.... Polski szit moge bez skrupółow nazwac narkotykiem, natomiast susz kalifornijski ziołem leczniczym.
Co do robienia z palenia wielkiej scenerii to sie z wami zgodze, jesli ktos pali to powinien to robic tylko dla siebie, a nie robic z tego pokaz.
Co do uzależnienia od marihuany-Oczywiscie że jest uzależniająca, ale jest to uzaleznienie psychiczne, z którym większość ludzi potrafi sobie poradzic bez wiekszego problemu. Niestety jest to psychodelik, więc nie ma sie spodziewać żadnych cudów, ale w porównaniu do innych narkotyków twardych i miękkich, naprawde jest to niebo a ziemia.
Pozdrawiam wszystkich którzy mają coś w głowie i nie "hejtują" wszystkich i wszystkiego.
Co do robienia z palenia wielkiej scenerii to sie z wami zgodze, jesli ktos pali to powinien to robic tylko dla siebie, a nie robic z tego pokaz.
Co do uzależnienia od marihuany-Oczywiscie że jest uzależniająca, ale jest to uzaleznienie psychiczne, z którym większość ludzi potrafi sobie poradzic bez wiekszego problemu. Niestety jest to psychodelik, więc nie ma sie spodziewać żadnych cudów, ale w porównaniu do innych narkotyków twardych i miękkich, naprawde jest to niebo a ziemia.
Pozdrawiam wszystkich którzy mają coś w głowie i nie "hejtują" wszystkich i wszystkiego.
Taki to sobie pyka bonio o 6 rano, a ja się kładę spać, bo dopiero teraz skończyłem projekt
Dziękuję, dobranoc

Dziękuję, dobranoc

wcale nie kozak tylko ma bongo lodowe z dyfuzorem. Dopóki sam takiego nie miałem robiłem oczy widząc takie filmiki ale prawda jest taka ze lekko 2g by spizgał gdyby cybuch był większy ;p
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie