👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kroto napisał/a:
Niech mi któryś mądrala wyjaśni jak się pisze: w ogule czy wogule? Czy może jeszcze inaczej?
Jeszcze inaczej. Poprawna forma to "w ogóle"

wzw napisał/a:
Typie zmarnowałeś grama zajebistej baki... Jak nie możesz przetrzymać nawet 30s w płucach bucha, to ty jesteś Jan, a nie rasta.
![]()
Po pierwszych 7 sekundach nie wchłaniasz już thc tylko substancje smoliste, także życzę zdrowia

łał, ale burza o spalenie 1g marihuany... papierosy to się dziennie paczkami pali i jest dobrze, co weekend (jak nie lepiej) alko się litrami wali i jest dobrze ale 1g marihuany to grzech i najgorsze ćpanie. Zabawne jest to że nie ma oficjalnie takiego pojęcia jak "marihuanizm" ale takie jak nikotynizm i alkoholizm są...

Zajebisty film. Koleś zapalił i co dalej ? Jaka pointa tego jest ? Wyprosiłbym cię z tym gównem, ale wskaźnik ostrzeżeń chwilowo mi nie pozwala.
Masterof napisał/a:
Wyprosiłbym cię z tym gównem, ale wskaźnik ostrzeżeń chwilowo mi nie pozwala.
Hehe, rozbawiłeś mnie

jaras0303, skąd taki czarny scenariusz? Znasz kogoś z takimi przejściami?
Anonymous~ napisał/a:
Alkohol jeszcze bardziej uzależnia i jest jeszcze bardziej szkodliwy. Moim zdaniem powinno się go wycofać z rynku i karać za posiadanie.

Taki tam żarcik Penerku
a słyszałeś, że na rynek wprowadzono wódkę z dodatkiem wapnia. Teraz szkielet może rozrastać się proporcjonalnie do wątroby

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie