Jeden z lepszych "prezentów" jakie można dostać. Pijany od 0:27
x................s
2014-04-08, 20:11
spał, aha, ok.
Lekko się zdziwił.
Znowu ten "prank"
Już wiem jak szybko wytrzeźwieć.
i nie obudził się... tjaa
T................k
2014-04-08, 21:17
Tak k🤬a na pewno pozwolili kolesiowi naj🤬emu w trupa skoczyć ze spadochronu nawet jeśli to jest w tandemie ( tak jestem ekspertem) k🤬a po alko jest tyle możliwości aby odwalił kite w powietrzu, że nikt by się na to nie zgodził. Czekam jeszcze tylko na jakieś słowo od Jezusa tutaj on na pewno ma coś mądrego do powiedzenia na ten temat
K🤬a! Tak właśnie powinny działać Polskie wytrzeźwiałki!
s................4
2014-04-08, 22:15
hehe zero reżyserii
3................y
2014-04-08, 22:44
Widzę w cebulandzie nie nauczyli was w cebul-szkole, takie słowa, jak żart, przekręt, tylko jakieś niesłuszne zapożyczenia z języka angielskiego. Taka nowoczesność jest c🤬jowa i o wiele lepiej jest żyć w ciemnogrodzie, używać niektórych słów w języku polskim.
M................x
2014-04-08, 22:51
TypowyPolak napisał/a:
Tak k🤬a na pewno pozwolili kolesiowi naj🤬emu w trupa skoczyć ze spadochronu nawet jeśli to jest w tandemie ( tak jestem ekspertem) k🤬a po alko jest tyle możliwości aby odwalił kite w powietrzu, że nikt by się na to nie zgodził. Czekam jeszcze tylko na jakieś słowo od Jezusa tutaj on na pewno ma coś mądrego do powiedzenia na ten temat
Ameryka to wolny kraj, tam można wszystko
s................3
2014-04-08, 22:57
jak ja we śnie spadam, to idzie się posrać..a jakbym w realu tak miał to bym się zesrał w realu
samolot1993 napisał/a:
jak ja we śnie spadam, to idzie się posrać..a jakbym w realu tak miał to bym się zesrał w realu
to c🤬jowy z ciebie samolot w takim razie
Prawdziwe jak obietnice przedwyborcze.
@3.razy.na.tak.dla.Lewicy
takim jak ty należy się wp🤬l. A nie, zapomniałem, że jesteś gnidą szukającym zaczepki na sadolu. Albo kompletny debil albo marny troll. Stawiam na to drugie sądząc po twoich innych postach. Wyp🤬alaj na kwejka, tam potrollujesz.