👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a gdzie reszta? wyprzedzasz, stajesz w poprzek drogi i idziesz mu jebnąc kluczem do kół po łbie.
Jak ja kocham okupantów lewego pasa. Chociaż w tym wypadku kierowca autokaru chyba oślepł.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett

Lewy pas jest jak kibel. Wchodzisz tam i wychodzisz, a nie siedzisz cały dzień.
anatomopatolog napisał/a:
Lewy pas jest jak kibel. Wchodzisz tam i wychodzisz, a nie siedzisz cały dzień.
Jak weźmiesz tableta i masz wifi, to spędzisz tam cały dzień.
Jak pójdziesz do wychodka, to w zimie szybkie cięcie, bo gówno w locie zamarza, a w lecie wali, chociaż mniej jak od cygana, ale zawsze
z własnego doświadczenia wiem że kierowcy autobusów jak i kamperów czują się jak pany na drodze i nikt im w niczym nie może przeszkodzić. jestem kierowcą międzynarodowym i nie jeden już mi drogę zajechał lub jechał środkiem drogi jak pan. przynajmniej tak sie dzieje za granicą w szczególności na niemieckich autostradach.
a jak jest w miastach? jestes na wysokosci autobusu a on ci nagle wyjezdza z zatoczki bo wlaczyl migacz
i tak jechles jak ciota, wiec niezbawilo by Cie odpuscic gazu na kilka sekund i puscic zawodowego kierowce

Ależ ten interes waszych grup zawodowych jest waszejszy... Normalnie najwaszejsza racja nad insze racyje.
Racica Belzebuba w dupę wszystkim hipokrytom, którzy nawet przy podanym na tacy materiale dowodowym i tak robią goebbelsowską propagandę na rzecz "swoich".
Racica Belzebuba w dupę wszystkim hipokrytom, którzy nawet przy podanym na tacy materiale dowodowym i tak robią goebbelsowską propagandę na rzecz "swoich".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie