📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02

a gdzie reszta? wyprzedzasz, stajesz w poprzek drogi i idziesz mu jebnąc kluczem do kół po łbie.
Jak ja kocham okupantów lewego pasa. Chociaż w tym wypadku kierowca autokaru chyba oślepł.

Lewy pas jest jak kibel. Wchodzisz tam i wychodzisz, a nie siedzisz cały dzień.
z własnego doświadczenia wiem że kierowcy autobusów jak i kamperów czują się jak pany na drodze i nikt im w niczym nie może przeszkodzić. jestem kierowcą międzynarodowym i nie jeden już mi drogę zajechał lub jechał środkiem drogi jak pan. przynajmniej tak sie dzieje za granicą w szczególności na niemieckich autostradach.
a jak jest w miastach? jestes na wysokosci autobusu a on ci nagle wyjezdza z zatoczki bo wlaczyl migacz
i tak jechles jak ciota, wiec niezbawilo by Cie odpuscic gazu na kilka sekund i puscic zawodowego kierowce

Ależ ten interes waszych grup zawodowych jest waszejszy... Normalnie najwaszejsza racja nad insze racyje.
Racica Belzebuba w dupę wszystkim hipokrytom, którzy nawet przy podanym na tacy materiale dowodowym i tak robią goebbelsowską propagandę na rzecz "swoich".
Racica Belzebuba w dupę wszystkim hipokrytom, którzy nawet przy podanym na tacy materiale dowodowym i tak robią goebbelsowską propagandę na rzecz "swoich".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie