Skoro ktoś może nad moim terytorium prowadzić drona, to ja tym bardziej mogę bełtać strzałami

podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
i bardzo k🤬a dobrze, zapierdasz sobie typiare w parku i zawsze się taka szuja trafi ...
Miał cela, trzeba mu przyznać. W niewielki, ruchomy cel, z takiej odległości. Szacuneczek
freaky napisał/a:
Skoro ktoś może nad moim terytorium prowadzić drona, to ja tym bardziej mogę bełtać strzałami
Co k🤬a robić?! "Bełtać" czyli wymiotować "strzałami"?! Jak Ty strzały jesz, to Ty jesteś mocno pop🤬lony...
Jeśli chodziło Ci o bełt to wiedz, że strzela się nim z kuszy a nie z łuku...
Salieri16000 napisał/a:
Co k🤬a robić?! "Bełtać" czyli wymiotować "strzałami"?! Jak Ty strzały jesz, to Ty jesteś mocno pop🤬lony...
Nie będziesz mi mówić czym mam wymiotować u siebie w domu

podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
Kiedyś na balkon wj🤬 mi się dron , jebnąłem go mopem, właściciel się nie zgłosił do dzisiaj

doskonale i jeszcze jak się właściciel drona zjawi z pretensjami to profilaktycznie naj🤬 garści i poszczuć psami.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
Idziesz sobie chodnikiem i dostajesz bełtem bo ktoś w drona nie trafił
Miłego oglądania. Pozdrawiam!

podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!