Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:03
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Proximate 2012-11-24, 11:52
@rusofil

Morda i do kuchni ekolamo.
contowsky 2012-11-24, 11:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
frk' 2012-11-24, 11:53 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Aldous 2012-11-24, 12:01 3
rusofil, nie zesraj się przypadkiem.
Zgłoś
jigsaw0 2012-11-24, 12:12 9
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-24, 12:18 3
rusofil@ Nienawidzę takich suk...
Zgłoś
lorek94 2012-11-24, 12:36
Zgłoś
blendziooh 2012-11-24, 12:38 3
Zgłoś
maciuch2 2012-11-24, 12:52
Zgłoś
Powell 2012-11-24, 13:13 4
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-24, 13:23
Cytat:

tak jak ubrania każdego palacza, są przesiąknięte dymem i jebią na cały autobus

Co ty jestes, doberman?

Ide zajarac. Na ogrod, nie lubie smrodu w domu
Zgłoś
PiesKracy 2012-11-24, 13:27
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-24, 13:33 1
Ja pale i uważam że to dyskryminacja. Za to nie pijam kawy. Powinien być zakaz picia kawy! przecież to uzależnia i szkodzi na serce. Odrazu lepiej strzelić sobie w łeb ...
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-24, 13:43 2
Zgłoś
konrad3108 2012-11-24, 14:07 2
Widzę że przez palaczy przemawia desperacja. Ok... bez zbędnego bełkotu..
1. W 100% zgadzam się z @rusofil
2. Wy (palacze) nie robicie nam łaski, że nie zapalicie na ulicy, przystanku, pod wejściem do klubu. Zrozumcie to w końcu, że to Wy macie problem... Z jakiegoś powodu zaczęliście palić, aby zaszpanować, pod wpływem otoczenia itp. I na dzień dzisiejszy, nie potraficie wyjść z nałogu.. tak.. to jest nałóg, popalanie na imprezkach też moje małe gimbusiątka.
3. Naprawdę… żałosne jest porównywanie fajek do kawy, samochodowych spalin itp. Papieros nie podwiezie Twojego tyłka palaczu, a samochód tak.
4. Rozumiem, że palicie na zasadzie „hmm… przyzwyczaiłem/łam się do palenia, stać mnie na papierosy, na razie jest ok.. nie mam problemów ze zdrowiem” no właśnie… NA RAZIE, nie potraficie tego zrozumieć, że właśnie teraz, wszyscy pracujemy na komfort zdrowotny, w którym będziemy żyli po 60/70? Przez fajki nawet nie dowleczecie swojego dupska do kościoła lub lekarza, bo złapie Was zadyszka.
5. Nie chce już mi się wspominać o smrodzie… moje drogie Panie, PALENIE NIE JEST SEXOWNE, pocałunek z kobietą która pali, przynajmniej dla mnie jest ohydny
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem