A złodziejskie k🤬y jeszcze mają czelność powiedzieć, że to dla naszego dobra..
Zajebiste tłumaczenie oryginalnego tytuły "Onion Movie"
I zajebisty polski dubbing
No k🤬a...
I tyle jeśli chodzi o żale. Film zajebisty, ale cały. Ten akurat fragment był jednym ze słabszych.
I zajebisty polski dubbing
No k🤬a...

I tyle jeśli chodzi o żale. Film zajebisty, ale cały. Ten akurat fragment był jednym ze słabszych.
podpis użytkownika
Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
@Saper89 to nie dubbing, tylko lektor. taka drobna różnica ;]
W tym filmie chyba nie było nawet jednej sceny gdzie ne działo by się coś zabawnego. chyba musze to obejrzeć jeszcze raz ;]
W tym filmie chyba nie było nawet jednej sceny gdzie ne działo by się coś zabawnego. chyba musze to obejrzeć jeszcze raz ;]

rrdzony napisał/a:
Czemu Jacek Gmoch jest prowadzącym wiadomości?
Bo zupa była za słona.

@ALTON a to sie dopiero zacznie - ludzie porzucaja fajki (bo po co palic, skoro nie mozna nawet przy piwie w knajpie zajarac?) i skoncza sie gigantyczne wplywy do budzetu. cala ta ustawa to jeden wielki
tak samo zreszta, jak podwyzka VATu

A ja się cieszę, że wreszcie będę mógł pójść do knajpy napić się piwa i nie nawdychać się dymu i nie śmierdzieć fajkami potem jak jakiś żul.
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
podpis użytkownika
Hodowla Owczarków Niemieckich Długowłosych WILCZE SERCE,Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
Żule śmierdzą ... żulem , a nie fajkami , ale co fakt to fakt , zapach papierosów perfumami nie jest
podpis użytkownika
"Mam dres po co mi musk?"
@yarzapp, po piwie nie jest lepiej xd