Główna Poczekalnia (2) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:10
Zakaz palenia we własnym domu
fuNny • 2013-11-25, 16:17
to nie żart
Taki zakaz wprowadzono w jednym z miast w Kalifornii a czemu ma to sluzyc?
Bo, uwaga uwaga:

Według najnowszego rozporządzenia, palić nie wolno w pomieszczeniach, które w jakikolwiek sposób narażają sąsiadów na wdychanie dymu. Sytuacja dotyczy np. mieszkańców bloku, którzy często są narażeni na dym, przedostający się oknami, balkonami czy tez niepozorną szparą pod drzwiami

Sie zesrac niedlugo beda zakazywac bo pojdzie w blok smród i jeszcze komus zaszkodzi Hitler i stalin sie w grobach cieszą

zrodlo: huffingtonpost.com/2013/11/23/san-rafael-smoking-ban_n_4326768.html
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-11-25, 16:27 15
Niedługo nie będzie można się i wysrać we własnym kiblu, wszystko żeby nie narażać sąsiadów na nieprzyjemne zapachy. No chyba że żyjesz w squacie, tam to pewnie można srać, szczać i prąd pobierać do woli.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-25, 16:44 250
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
fuNny 2013-11-25, 16:55 36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BrunerOvned 2013-11-25, 17:35 28
Ja nie jaram, chociaż robiłem to przez 7 lat. W tym czasie w zasadzie nie jarałem w domu, chyba że była impreza i byli inni palacze / osobom w towarzystwie nie przeszkadzało.

Ale przyznam, że strzyka mnie w prąciu, kiedy wieczorem mam otwarte okno, a sąsiadka niżej wychodzi na balkon z mężem i synem i jarają jakieś ruskie gówno, które wali chińskimi dętkami i ciężko potem ten smród wywietrzyć. No cóż, niby racja z tym ograniczaniem swobód, ale warto być nieupierdliwym dla otoczenia, bo nigdy nie wiadomo, kto Ci wysmaruje drzwi gównem Twojego psa.
Zgłoś
ProVVe 2013-11-25, 17:55 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-25, 18:15 28
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-25, 18:20 2
@maddog
stosujesz erystykę schopenhauera prawdopodobnie nawet nie mając o tym pojęcia. to stwierdzenia chyba wystarczy, żeby obalić twoje "argumenty".
Zgłoś
dth 2013-11-25, 18:35 44
Zgłoś
fuNny 2013-11-25, 18:48 9
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-25, 18:51 8
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-25, 19:07 2
Wybaczcie, nie zrozumiałem do końca o co chodzi i z pośpiechu napisałem o tych szlugach.
Zgłoś
Dupa_Zza_Krzaka 2013-11-25, 21:22 1
Amerykanie, jak na najgłupszy naród przystało, zapewne rządowi jeszcze podziękowali, za ograniczanie wolności.
Zgłoś
runelord66 2013-11-25, 21:39 2
Zgłoś
vass 2013-11-25, 21:40
Ten zakaz i tak tam prawie nikogo nie dotyczy, bo 99% ludzi tego miasta mieszka we własnych wolno stojących domach, bez sąsiadów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem