Pikieta "Stop Pedofilii" przeciwko genderowskiej edukacji seksualnej połączona ze zbieraniem podpisów pod ustawą mającą chronić dzieci przed taką formą deprawacji. Organizator: poznańska komórka Fundacja Pro - Prawo do Życia.
Miejsce akcji: Poznań
Cel: Słuszny
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-04-28, 10:54
zamknęli ich? jakieś zatrzymania? wyroki natychmiastowe były jak zwykle?
konto usunięte
2014-04-28, 11:04
Zmanipulowaliście dzieci (choć w dobrej sprawie)? To nie zbyt duże wyzwanie, następnym razem spróbujcie namówić krakowskie gołębie, żeby jadły wam z ręki na Rynku...
ZdupyDOmordyZaurJerzy,
dzieci w tych kwestiach nic nie mogą zrobić, to jakby pokazać im układ pokarmowy i powiedzieć o tym będziecie się uczyć na biologii i wznieść adekwatny transparent "stop naukom o przyrodzie".
Nie mówię, że przesłanie jest złe tylko ta treść powinna trafić do dorosłych nie dzieci
Jak wiemy wszyscy pod tym tematem zebrani, że to co jest kontrowersyjne sprzedaje się najbardziej. Co do inicjatywy nie mam zastrzeżeń. Jak za mocne to na harda.
konto usunięte
2014-04-28, 11:24
Oto kwintesencja poziomu oraz inteligencji konserwy
Za walkę z tą zarazą, zawsze piwko. Przede wszystkim edukujmy nasze dzieci, żeby wiedziały o tym jaka to straszna choroba, i żeby nikt im nie wmówił ,że to coś normalnego.
Mnie rodzice wbili do głowy jak była mała ,że narkotyki i papierosy to coś bardzo złego. I pamiętam ,że już w podstawówce mnie częstowali "szlugami". Gdyby nie rodzice to możliwe ,że bym się skusiła z ciekawości. Dzieci są ciekawe świata. Wszystko w naszych rękach.
IOI
2014-04-28, 11:53
@karinawaw
a mama ci pozwolila wchodzic na sadistica?
up . Dziewczyna ma wartości wyciągnięte z domu.
A ty co wyciągniesz z domu wibrator w dupie?
konto usunięte
2014-04-28, 13:05
IOI napisał/a:
@karinawaw
a mama ci pozwolila wchodzic na sadistica?
Zjadła mięso i ziemniaki, to w nagrodę może.
konto usunięte
2014-04-28, 13:10