Dawno, dawno temu wpadła w moje ręce dołączona do pewnego czasopisma płyta z najlepszymi reklamami świata któregoś tam roku.
Była tam i taka, obrazoburcza wersja argentyńskiej reklamy Renault Clio (promowanego wtedy u nas hasłem "Prosto z Raju"). Ponoć emitowano - i to z oporami - wersję krótszą.
Wersję "hard" którą zapodaję (różni się tym, że w 1:15 padają strzały

), zobaczyć można było wyłącznie podczas imprezy zwanej Nocą Reklamożerców.
Czyli - w Clio nie przeżyjesz
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Konto usunięte
2013-01-21, 21:02
Teraz pytanie czy to przed czy po ?
Konto usunięte
2013-01-21, 21:25
Jaki ładny ten Jezus...
"Zakazana" przez Kościół reklama renault clio "
ciekawe czemu,przecież chytrus przeżył
podpis użytkownika
TO NIE BÓG STWORZYŁ CZŁOWIEKA, LECZ CZŁOWIEK STWORZYŁ BOGA
Konto usunięte
2013-01-22, 0:13
Wk🤬ia mnie jak purpurasy watykańskie muszą oddziaływać na wszystko co jest niezgodne z linią kościoła. Na wszystko chcieliby mieć wpływ i jeszcze nakręcają nawiedzonych jemiołów na zwalczanie wszystkiego z czego nie mogą wytrzepać kasy na pasienie swoich brzuchów i wożenie opasłych dup limuzynami. Piewcy moralności, cnoty i skromności.
a co kościół ma do gadania? może sobie zakazywać r🤬ania małych dzieci a nie wyświetlania reklam
No sory...Renault c🤬jowe auto
podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
może zakazali, bo reklama jest zwyczajnie głupia
Konto usunięte
2013-01-22, 12:05
Kościół zły, ale spoko Michale, są matoły go krytykujące, to kusząca alternatywa -_-
Kościół ma pewnie prawa autorskie do Dżizasa. Nic nie dostali z tego, to się oburzyli ;p
Konto usunięte
2013-01-22, 12:53
e tam takie sobie nic ciekawego w sumie
musze, no k🤬a musze
mam takiego
"zakazana przez kościół" znaczy ze jej w kościele nie puszczają?
brednie kościół nie może zakazać puszczania reklam! Organizacje które mogą dowalić się do obrażania uczuć religijnych, wysyłają e-maile (spam) w których sugerują aby ta reklama się nie pojawiała bo obraża chrześcijan. Wiem bo sam należę do takiej organizacji , pilnujemy aby w reklamach nie obrażano uczuć religijnych, nie promowano satanizmu i żeby reklamy nie przesiąkały erotyzmem.
a tu macie link
twojasprawa.org.pl/