Dwóch Arabów przyjechało do Polski i założyło między sobą, który z nich się lepiej zintegruje z naszym krajem.
Mija rok, spotykają się i pierwszy mówi:
- No ja właśnie skończyłem z dzieciakami oglądać skoki narciarskie w TV, żona ugotowała na obiad schabowy z mizerią i ziemniakami, i zaraz zabieram je do muzeum Powstania Warszawskiego, a ty?
- Sp🤬alaj tam skąd przyjechałeś ko🤬o - odpowiada drugi.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po roku spotykają się przy wódce
Haha, drugi bezapelacyjnie wygrał.
konto usunięte
2016-02-17, 22:10
schabowy to z kapustką, a mielony z mizerią
konto usunięte
2016-02-17, 22:14
@up
Schabowy z mizerią, mielony z buraczkami.
@upup
Schabowy sojowy z bezglutenową mizerią ze śmietaną odtłuszczoną i ogórkami uprawianymi na ekologicznej farmie, posiadającą atest Unii Europejskiej i zatwierdzoną przez Komisje Europejską jako producent spełniającą Normy Unijne ISO 18499 wydaną w Brukseli, podczas 34 sesji Parlamentu Europejskiego.
Arab nr. 2 ewidentnie wygryw.
konto usunięte
2016-02-17, 22:29
Ktoś wołał schabowego? Macie coś do mnie?
konto usunięte
2016-02-17, 22:49
Schabovy napisał/a:
Ktoś wołał schabowego? Macie coś do mnie?
Mizernie wygladasz i zaraz bedziesz mial buraczka pod okiem.
konto usunięte
2016-02-17, 23:16
Nie chce się wierzyć że takiego klasyka tu nie było, coś mi się zdaje że gdzieś w komentarzach zaginął.
No ale faktycznie od strony technicznej to go niby nie ma.
konto usunięte
2016-02-18, 1:12
@up
Zapomniał dopisać "się", a ty spinasz poślady.
@up zrozumiałbym literówkę bo to nawet szkoda edycję włączać, ale brak słowa które zmienia sens wypowiedzi, to świadczy tylko o tym, że ktoś w ogóle nie czyta tego co pisze.
waloos
Nie narzekaj, Vast3r to ten drugi Arab. Powinien napisać "Nie było bo moje".