👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@lucek mostowiak
W innym wypadku Twoje ambitne przeróbki może by się przyjęły, ale w sytuacji, gdy każda pojedyncza fotografia równo ryje banię takie odloty chyba nie są mądrym pomysłem.
W innym wypadku Twoje ambitne przeróbki może by się przyjęły, ale w sytuacji, gdy każda pojedyncza fotografia równo ryje banię takie odloty chyba nie są mądrym pomysłem.

Kobyle Caco napisał/a:
Możecie się śmiać ale psychiatryków to najbardziej się boję.
Bardziej niż wypadku który sparaliżowałby Cię?

ten magik z kapurek - w kraju takich chodzi pelno po ulicach i jakos nikt sobie nic z tego nie robi.
ale tam nie ma okien do skakania po bombardowaniach wszystko praktycznie wyburzone.

@up - raz spróbowali ich wybić, drugi, trzeci... i dali spokój, kule i bomby boją się ich ruszać, a raczej brzydzą.

Nic tak nie poprawia humoru jak banda schizofreników w pidżamkach.

back to the future? wiemy gdzie jest emmett brown, tylko co się stało z martym mcFlyem

Super R🤬acz napisał/a:
Z tym że podczas tortur wiesz co cie boli, wiesz że przestanie, potrafisz określić ten ból i wiesz jak z nim walczyć.
jak ktoś umie torturować, to trzyma ofiary w zamknięciu - wtedy nie wiedzą, ani kiedy ból nastąpi, ani jak długo będzie trwał i czy w ogóle przestanie. i pragną popełnić samobójstwo prosząc o śmierć. przecież jak torturuje się ludzi to nie w celu wypuszczenia ich później.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie