@lucek mostowiak
W innym wypadku Twoje ambitne przeróbki może by się przyjęły, ale w sytuacji, gdy każda pojedyncza fotografia równo ryje banię takie odloty chyba nie są mądrym pomysłem.
W innym wypadku Twoje ambitne przeróbki może by się przyjęły, ale w sytuacji, gdy każda pojedyncza fotografia równo ryje banię takie odloty chyba nie są mądrym pomysłem.
Jak tak na nie patrzę to

podpis użytkownika
Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
Możecie się śmiać ale psychiatryków to najbardziej się boję.
podpis użytkownika

Kobyle Caco napisał/a:
Możecie się śmiać ale psychiatryków to najbardziej się boję.
Bardziej niż wypadku który sparaliżowałby Cię?

ten magik z kapurek - w kraju takich chodzi pelno po ulicach i jakos nikt sobie nic z tego nie robi.
ale tam nie ma okien do skakania po bombardowaniach wszystko praktycznie wyburzone.

@up - raz spróbowali ich wybić, drugi, trzeci... i dali spokój, kule i bomby boją się ich ruszać, a raczej brzydzą.

Nic tak nie poprawia humoru jak banda schizofreników w pidżamkach.

back to the future? wiemy gdzie jest emmett brown, tylko co się stało z martym mcFlyem
Super R🤬acz napisał/a:
Z tym że podczas tortur wiesz co cie boli, wiesz że przestanie, potrafisz określić ten ból i wiesz jak z nim walczyć.
jak ktoś umie torturować, to trzyma ofiary w zamknięciu - wtedy nie wiedzą, ani kiedy ból nastąpi, ani jak długo będzie trwał i czy w ogóle przestanie. i pragną popełnić samobójstwo prosząc o śmierć. przecież jak torturuje się ludzi to nie w celu wypuszczenia ich później.