Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BrunerOvned 2013-03-26, 1:44 3
Tańczący z ptakiem. Dużego ma!
Zgłoś
morbek 2013-03-26, 8:03
Ciekawe na teściową też będzie działać
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-26, 8:40 1
Znam taką jedną Iwonę co jak zagra na flecie to też tak spazmatycznie biodrami kręcę. Pozdro iwonko, uwielbiam Cię dzieciono
Zgłoś
WujekAdolf 2013-03-26, 9:51 8
To jest taniec godowy strusia. Struś poleciał na niego, on na strusia.

Zawsze mnie brakowało Zoofilii na sadistic
Zgłoś
Quaswerty 2013-03-26, 9:54 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
alfLeso 2013-03-26, 11:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wino666 2013-03-26, 11:13
rosja i wszystko jasne
Zgłoś
kaiel 2013-03-26, 11:28
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-26, 12:17
mialam od rana zje**ny humor, ale ten ptaszek mnie rozczulil:)
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-26, 12:59
ptak po prostu instynktownie wie, co dobre (szkoda, że ludzie tak nie mają...)
Zgłoś
THCZaro 2013-03-26, 14:26
a na końcu struś "ty mnie nie kameruj, bo cię zabiję"
Zgłoś
glimza89 2013-03-26, 23:05
A ja przypuszczam ze nie znalazłeś sie tam bez powodu...Każdy ma jakieś słabości:) no przyznaj się....
Zgłoś
asdator 2013-03-26, 23:10
Niestety ta gra na fujarce nic tu nie dała, struś by zatańczył bez względu na typa. Jest to normalny taniec godowy pokazujący gotowość samca do stosunku. Być może gdzieś na innej części wybiegu dostrzegł c🤬kę i zaczął bajerować.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem