Cezzar napisał/a:
koleś raczej już długo nie pożył
Niekoniecznie .Tacy odważni k🤬siarze często pozbywają się zębów jadowych u węży.
końqbent napisał/a:
Potrafię zaklinać węże: węże wy c🤬je. Łatwizna.
To jest przeklinanie albo wyklinanie węży.
Wężu, zaklinam ciebie, up🤬l tego zjeba w oczodół!
To jest zaklinanie.

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Stary i głupi. Otworzył japę i wąż od razu wyniuchał, że ma pełne gacie.
Cezzar napisał/a:
koleś raczej już długo nie pożył
ty co masz 7 lat ze wierzysz a takie głupoty? Weze tych tzw zaklinaczy sa pozbawiane zebaow albo/i gruczołów jadowych. A gawiedz sie cieszy i niedowierza !
Zawsze mnie bawi to przeświadczenie wielu ludzi, że można zapanować nad dzikim zwierzęciem. Nikt nie jest w stanie przewidzieć reakcji swojego własnego psa, a co dopiero takiego gada.
zapewne filmik ucięty dokładnie w momencie, w którym okazuje się to bezzębny stworek .... w sumie pewnie oba stworki bezzębne
winters506 napisał/a:
Zawsze mnie bawi to przeświadczenie wielu ludzi, że można zapanować nad dzikim zwierzęciem. Nikt nie jest w stanie przewidzieć reakcji swojego własnego psa, a co dopiero takiego gada.
Ten kto twierdzi, ze nie potrafię przewidzieć reakcji mojego psa nigdy nie widział co sie dzieje jak upuszczam kawałek smaczka na podłogę

sothis napisał/a:
Ten kto twierdzi, ze nie potrafię przewidzieć reakcji mojego psa nigdy nie widział co sie dzieje jak upuszczam kawałek smaczka na podłogę
To wyjątkowy wypadek