Gość konkretnie panikuje, aż narobił w spodnie.
Cóż się dziwić, nie na co dzień człowiek blokuje się na dość sporej wysokości, w dodatku z zaklinowanym kolanem w szczelinie.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ten z tyłu wykorzystał sytuację i go zapinał od tyłu...
konto usunięte
2011-04-11, 19:08
mógł narzygać w tę szczelinę to zaraz by się z poślizgiem uwolnił. Swoją drogą współczuje temu poniżej jak ten klocki walił w gacie...
co za świński blondyn !!!!
konto usunięte
2011-04-11, 20:25
ta dziura czekala na niego cale zycie.
Chryste Panie. Koleś jest z kumplami, odwodnienie czy śmierć głodowa mu nie grozi, ma zabezpieczenie i bezpardonowo sra w gacie jakby za sekundę miał zginąć. Może życie jest niesprawiedliwe, ale pozerów zawsze wychaczy, wcześniej czy później, ale zawsze.
Noga mu się zaklinowała to się wziął zesrał w majty i obrzygał kolegę...dziwna panuje kultura na zachodzie, ale ja się nie znam, bo to przecież my jesteśmy dzikusami.
konto usunięte
2011-04-12, 1:26
haha fes dobry filmik hehe
konto usunięte
2011-04-12, 7:45
po jego ryju widać że to ten typ ludzi srających w minimalnym zagrożeniu
konto usunięte
2011-04-12, 11:46
"3 minuty" najnowszy film Danny'ego Boyle'a, wyróżnionego Oscarem za "Slumdog. Milioner z ulicy", to ekranizacja książki Arona Ralstona. Dramatyczne przeżycia młodego alpinisty, który podczas wędrówki zostaje uwięziony w rozpadlinie skalnej w niedostępnych górach Utah i jest zmuszony do desperackiej walki o przetrwanie.
konto usunięte
2011-04-12, 22:43
Mógł sobie odgryźć tę nogę jak szakal w sidłach. Zdobył by niezbędne białko i energię do dalszej wspinaczki.
konto usunięte
2011-04-13, 1:05