Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
smc Wczoraj 11:51 10
Gotowa do r🤬ania.
Zgłoś
JoSeed Wczoraj 11:55 3
Niech się kochają
Zgłoś
pazuzu Wczoraj 12:21 5
smc napisał/a:

Gotowa do r🤬ania.

Czasem się zastanawiam kto siedzi po drugiej stronie monitora, kto jest osobą która pisze tak prostackie komentarze? Jesteś jakis opóźniony w rozwoju? Skończyłeś tylko podstawówkę? Żyjesz w piwicy? Miałeś kiedykolwiek kobietę? Pracujesz gdzieś? Serio napisz coś o sobie bo jestem ciekawy
Zgłoś
lokal.szczecin Wczoraj 12:25 18
pazuzu napisał/a:

Czasem się zastanawiam kto siedzi po drugiej stronie monitora, kto jest osobą która pisze tak prostackie komentarze? Jesteś jakis opóźniony w rozwoju? Skończyłeś tylko podstawówkę? Żyjesz w piwicy? Miałeś kiedykolwiek kobietę? Pracujesz gdzieś? Serio napisz coś o sobie bo jestem ciekawy

ale k🤬a prawdze pisze, co ty jakis poj🤬y czy jak, wiesz na jaki portal wszedles??
Zgłoś
pazuzu Wczoraj 12:28 3
lokal.szczecin napisał/a:

ale k🤬a prawdze pisze, co ty jakis poj🤬y czy jak, wiesz na jaki portal wszedles??

Widze kolejny elokwentny. I co np siedzisz przy rodzinnym stole oglądasz taki filmik i też komentujesz "gotowa do r🤬ania"?
Zgłoś
mynameisgod Wczoraj 12:45
śmieszne, heheh i komentarze
Zgłoś
smc Wczoraj 14:09 2
pazuzu napisał/a:

Widze kolejny elokwentny. I co np siedzisz przy rodzinnym stole oglądasz taki filmik i też komentujesz "gotowa do r🤬ania"?

Dokładnie tak.
Jemy rosół, przeglądam przy stole internety i jak zobaczyłem film, parsknąłem śmiechem. Żona spytała, co mnie tak rozbawiło, więc Jej pokazałem. Ona się roześmiała i zwróciła uwagę na gest, w którym gość zamiast pogłaskać po głowie, czułe maca ją po tyłku i mówi: "Wiesz, jak się to skończy".
Roześmialiśmy się i popatrzyliśmy na siebie porozumiewawczo.

Wam napisałem w skrócie
Zgłoś
gosc9988 Wczoraj 15:26
pazuzu napisał/a:

może nie ma "rodzinnego stołu", pomyśl bo udajesz inteligentnego a nawet przy nim nie stałeś
Zgłoś
PogromcaczarnuchówKKK Wczoraj 15:46 1
Sadystyczne wc🤬j

[ Dodano: 2025-07-20, 15:50 ]
pazuzu napisał/a:

Gościu,to jest taki portal od zawsze,jeżeli coś takiego Cię razi,to najwidoczniej nie jest miejsce dla Ciebie. Normalnie jak Gdybyś się z choinki urwał.
Zgłoś
Dooker Wczoraj 16:17 3
Co to za gówno
Zgłoś
turbonekro Wczoraj 17:05
Ale ten portal szambem zaczyna być.
Zgłoś
kaziuzlasu Wczoraj 17:30 1
pazuzu napisał/a:

Jestem opóźniony, nie udało mi się skończyć podstawówki, żyję w piwnicy, nigdy nie r🤬ałem (chyba, że pazuzu się liczy), jestem nierobem. Dlatego mam tu konto.
Zgłoś
lokal.szczecin Wczoraj 17:52
pazuzu napisał/a:

widze i nie wierze, z ciekawosci zobaczylem ze masz konto od 2009 roku, o zgrozo wczesniej niz ja, piszesz jakie co zle, ze jestesmy z piwnicy i ze nie mamy kobiet!
zastanawiam nie to czy serio pezez 16 lat nie dostrzegles malego szczegulu w lewym górnym rogu? dlatego pomogę ci abys nie poelnial dalej umysłowego harakiri ! ren portal jak jego nazwa swiadczy jest portalem z " czarnym humorem" i tak to traktujemy! to co piszemy jest polaczeniem sarkazmu, czarnego humoru i zwyklej beki! ty od 16 lat na to nie wpadles i to jest najwieksze sp🤬zilenie umyslowe, widac ze to ty nie masz zony czy dziewczyny bo taka sztywna pała jak ty nie moze byc osoba na ktora jakakolwiek dziewczyna sopjzy z plomieniem w oczach!!!
Zgłoś
Stary_Pierwiastek Wczoraj 18:07
A to nie ta Gabby Petito co to ją chłopak zabił podczas youtubowego roadtripu po USA? Podobna w każdym razie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie