Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 12:11
Zakompleksiona afroamerykanka
konto usunięte • 2014-09-16, 14:33
Kalifornijska policja dostała zgłoszenie o czarnej kobiecie całującej się z facetem przy samochodzie. Jako iż prostytucja jest zakazana, funkcjonariusze zjawili się na miejscu. Okazało się, że to kobieta znana z filmu Django. Kto wie, może tych kompleksów nabawiła się właśnie na planie tego filmu Głos nagrany recorderem znajdującym się w mundurze policjanta.

Zgłoś
ziehzeit 2014-09-16, 14:43 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-16, 14:50 1
"Mam więcej władzy niż pani", ale nie dużo więcej, bo do białego to jeszcze panu brakuje. Panie czekoladko.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-16, 14:50 21
Mieszkam w USA od dwóch lat i w życiu nie widziałem białego kierowcy zatrzymanego przez policje Tylko czarni i meksykańce/portorycy. Musiałbyś chyba swoje białe dupsko przez okno wystawiać żeby się Tobą zainteresowali
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-16, 14:51 16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-16, 15:08 7
Zgłoś
ProVVe 2014-09-16, 15:35 8
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-16, 15:59 13
Zgłoś
BongMan 2014-09-16, 16:25 84
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-16, 20:15 3
Groteskowości dodaje fakt, że jej chłopak u którego w samochodzie się miziali jest biały, tak więc przypuszczenia, że tu prostytutka są całkiem uzasadnione
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-17, 0:27 2
Dałem BongMan'owi piwo. Ja jebie................
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-17, 0:55
Zgłoś
Riva 2014-09-17, 1:29 4
Ochhhhhhhhh ci czarnoskórzy i ich wieczny problem z kolorem ich skóry, maja pretensję, że często są proszeni o pokazanie dokumentów, a nie myślą o tym ,że jest tak nie ze względu na czarny kolor skóry tylko, że Afroamerykanie popełniają najwięcej przestępstw, jakby najwięcej przestępstw popełniali biali czy azjaci to ta rasa była by częściej sprawdzana, więc mogą mieć pretensje tylko do siebie bo to czarni przestępcy robią koło ogona tym uczciwym czarnym, a nie mieć pretensje do policjanta, że wykonuje swoja pracę, nie wiem czemu najwięcej przestępstw popełniają czarni, może to kwestia wychowania, wpływ kultury, charakteru, środowiska w którym żyją, a pewne czynności wchodzą w krew, po kilku pokoleniach, ale na pewno nie jest to zależne od samego koloru skóry, tak tylko akurat się złożyło
Zgłoś
panchamityle 2014-09-17, 2:12
Zgłoś
Mercury001 2014-09-17, 8:36
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem