Kalifornijska policja dostała zgłoszenie o czarnej kobiecie całującej się z facetem przy samochodzie. Jako iż prostytucja jest zakazana, funkcjonariusze zjawili się na miejscu. Okazało się, że to kobieta znana z filmu Django. Kto wie, może tych kompleksów nabawiła się właśnie na planie tego filmu
Głos nagrany recorderem znajdującym się w mundurze policjanta.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:11
"Mam więcej władzy niż pani", ale nie dużo więcej, bo do białego to jeszcze panu brakuje. Panie czekoladko.
Mieszkam w USA od dwóch lat i w życiu nie widziałem białego kierowcy zatrzymanego przez policje
Tylko czarni i meksykańce/portorycy. Musiałbyś chyba swoje białe dupsko przez okno wystawiać żeby się Tobą zainteresowali
Groteskowości dodaje fakt, że jej chłopak u którego w samochodzie się miziali jest biały, tak więc przypuszczenia, że tu prostytutka są całkiem uzasadnione
Ochhhhhhhhh ci czarnoskórzy i ich wieczny problem z kolorem ich skóry, maja pretensję, że często są proszeni o pokazanie dokumentów, a nie myślą o tym ,że jest tak nie ze względu na czarny kolor skóry tylko, że Afroamerykanie popełniają najwięcej przestępstw, jakby najwięcej przestępstw popełniali biali czy azjaci to ta rasa była by częściej sprawdzana, więc mogą mieć pretensje tylko do siebie bo to czarni przestępcy robią koło ogona tym uczciwym czarnym, a nie mieć pretensje do policjanta, że wykonuje swoja pracę, nie wiem czemu najwięcej przestępstw popełniają czarni, może to kwestia wychowania, wpływ kultury, charakteru, środowiska w którym żyją, a pewne czynności wchodzą w krew, po kilku pokoleniach, ale na pewno nie jest to zależne od samego koloru skóry, tak tylko akurat się złożyło
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie