Główna Poczekalnia (9) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:59
Zakonnica w barze
Fakerę • 2013-02-09, 14:27
Siedziałem spokojnie przy piwku gdy przechodząca obok knajpy zakonnica podeszła do mnie:
- Powinieneś się wstydzić młody człowieku. Alkohol to dzieło szatana, jesteś grzesznikiem.
- Skąd to wiesz?
- Moja Siostra Przełożona mi tak powiedziała.
- A czy ty kiedyś próbowałaś alkoholu?
- Nie bądź śmieszny! Oczywiście, że nie.
- To skąd możesz wiedzieć, że jest taki zły? Słuchaj, zróbmy tak – postawię Ci drink i sama ocenisz. Zgoda?
- Nie. Jak będzie wyglądała zakonnica pijąca drinka…
- To nie problem. Poproszę barmana żeby przelał ci go do kubka od herbaty.
- No dobrze…
Podszedłem więc do baru:
- Barman, jeszcze jedno piwo proszę. I jakiegoś dobrego drinka, tylko nalej go proszę do zwykłego kubka.
- K🤬a. Nie mów, że znowu jest tu ta zakonnica?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
LUKUNKU 2013-02-09, 18:22 2
A Ja się pytam: Gdzie byli rodzice!?
Zgłoś
MorszczuK88 2013-02-09, 18:23 39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
aro06 2013-02-09, 18:35 6
obydwa komentarze bez sensu... Nie mam pojęcia co one miały celu nawet nie są w żaden sposób śmieszne...
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-09, 18:39 2
czyli co, Jezus jest szatanem jak zmienił wode w wino?
Zgłoś
maciekawski 2013-02-09, 18:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
androgenius 2013-02-09, 18:45 10
@ 2up

Nie chcę psuć ci zabawy, ale nie zmieniał. To tylko głupie plotki. Podobnie jak reszta plotek o tym gościu.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-09, 18:54
Piwo za Zappę
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-09, 19:47 6
Zgłoś
rafal_etz 2013-02-09, 22:24
maniiiek tylko że androgenius wie co mówi i ma moje pełne poparcie.
Zgłoś
Sets 2013-02-10, 2:34
Chyba fejk... kubki w knajpie z piwem?
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-10, 14:24
rafal_etz napisał/a:

maniiiek tylko że androgenius wie co mówi i ma moje pełne poparcie.

Wie? A skąd? Ma wehikuł czasu czy inne licho? Istnieje wiele teorii dotyczących Jezusa i żadna nie jest bardziej nieprawdopodobna od fizyki kwantowej. Ah... jak ja lubię takich "oświeconych ateistów" co gówno wiedzą tylko mądrych udają. Czasem nawet trafiam na oszołomów wg których naukowcy wiedzą wszystko o działaniu i powstaniu świata jak i człowieka. Nie, nikomu nie wciskam wiary na siłę ale nie będzie mi byle gnojek w twarz pluł, bo wierzę. A i on nie wie, on co najwyżej sądzi, że to bajki. Z wiedzą ma to niewiele wspólnego.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem