zakopywanie piesela, to marnotrawstwo miesa. Lepiej ubic, ugotowac i zawekowac...mniam, pychota
Ja k🤬a tego nie ogarniam ...
Sk🤬iel bez empati poczucia winy zakopuje psa żywcem.. ale psa za darmo w inne ręce nie odda nawet jak ktoś jest chętny.
Sk🤬iel bez empati poczucia winy zakopuje psa żywcem.. ale psa za darmo w inne ręce nie odda nawet jak ktoś jest chętny.
zakolakk napisał/a:
Akcja miała miejsce w Mogilnie
Jak qrwa zakpoał?
Ja widzę jak odkopuje.
Musashi_Miyamoto napisał/a:
To nie Polska Kultura ojkofobie h🤬ju j🤬y. To poziom wykształcenia i zacofania wynikającego z głębokiej prowincji i biedoty a takie zjawiska znajdują się w różnych rejonach na Świecie również w Hiszpani, Francji czy USA więc Ty sobie K🤬O // Polską gęby nie wycieraj.
Za to określenia "h🤬ju j🤬y", "K🤬O" to jaka kultura? Radziecka?
Ta k🤬a mendę społeczną j🤬ego alkoholika żywcem zakopać. I tak żadnego pożytku ,a i debila mniej.
Kurła zamiast przeskoczyć i wklepać c🤬jowi to film kręci
podpis użytkownika
xiędzu
Jerzy_Owsik napisał/a:
i k🤬a tfu na tego c🤬ja co nagrywał za porównanie psa do człowieka , ja p🤬le j🤬e lewactwo
hahahahahahahahaha k🤬a ale się uśmiałem hahaha
hahahahahaha
Stary ostro zap🤬lal Cię w ryj. Do kościółka pewnie chodzisz.
Trzeba być idiotom żeby stać patrzeć nagrywać tylko po to by przez moment błyszczeć w unterciecie.
Banda twardych sadoli, ale jak męczą psa to się ur🤬amiają bo szkoda zwierzaka. Jednak jest nadzieja dla ludzi. Dobrze że znacie granice. Pozdrawiam.
Maggocik napisał/a:
Stary ostro zap🤬lal Cię w ryj. Do kościółka pewnie chodzisz.
nie chodzę porównanie psa z człowiekiem to lewactwo w c🤬j tak jakbyś porównał pedała z normalnym gościem tfu k🤬a.
A co z tym psiakiem się podziało dalej jak rozwinęła się dalsza przygoda
Nie jestem psychologiem społecznym ale dziwi mnie zachowanie ludzi na tym portalu. Jakby dziecko ktoś zakopywał to komentarze " dobrze tak gówniakowi" a jak pieska to "biedny piesek". Ciekawe to jest dla mnie.
ten pies zdaje sobie sprawę że uniknął niechybnej śmierci, będzie wierny temu człowiekowi który go zabrał aż do końca swoich dni.
co to za różnica czy pies zdychał czy nie? przecież oddychał.
mówcie co chcecie, ale to czyste sk🤬ysyństwo tak się pastwić nad zwierzakiem.
co to za różnica czy pies zdychał czy nie? przecież oddychał.
mówcie co chcecie, ale to czyste sk🤬ysyństwo tak się pastwić nad zwierzakiem.