Dwóch patoli rozprawia, jeden miał serce, ot i cała historia. Możemy tego nie wiedzieć, ale jak ktoś dopuszcza się czynów, takich jak zakopanie żywej istoty, musiał wcześniej przeżyć niezłą traumę. Oczywiście psiaka trzeba pod opiekę, a starego z łopatą pod sąd, bo znów kogoś zakopie, a może już zakopał. Kiedyś ludzie wyrywali kotom ogony wraz z kręgosłupem, bo to była "najlzejsza" śmierć, a dziś to zwyrodnialstwo.
Mam nadzieję, że nagranie na policję trafiło. To nagranie własne, czy znalezione w internecie?
Oh, wielcy obrońców piesków. Czemu nie bronicie tak świnek, które dostają siekierą w łeb? A później wp🤬lacie ich mięso. J🤬i pieskowi hipokryci, normalny facet przeszedłby obojętnie, ale że loszka płacze nad biednym wszarzem to nagle bohater się uruchomił. J🤬 was wszarzy.
Wiewór napisał/a:
Polska kultura. W domu na ścianie jp2, co niedziela do kościoła a pod domem pies na łańcuchu. A jak przeszkadza to się go zakopuje.
To nie Polska Kultura ojkofobie h🤬ju j🤬y. To poziom wykształcenia i zacofania wynikającego z głębokiej prowincji i biedoty a takie zjawiska znajdują się w różnych rejonach na Świecie również w Hiszpani, Francji czy USA więc Ty sobie K🤬O // Polską gęby nie wycieraj.
podpis użytkownika
Niezmanipulowany
omgwtflol napisał/a:
ja p🤬le on uwierzył w policje xD
sram twojej starej do p🤬dy
wiem o tym jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza chyba że @suborg będzie miał coś przeciwko bo też na nią sra są filmy na hardzie zapraszam
Przecież dziś pisali że koleś już siedzi. Mam nadzieje że dostanie z 5 lat.
Ten zwyrol został złapany. Sąsiedzi, którzy to widzieli nagrali zdarzenie, jako dowód, następnie sąsiadka nakazała odkopać psa, co ten dziad uczynił i zabrała psine do weterynarza. Powiadomiona w międzyczasie policja pojawiła się na miejscu i zajęła się s***synem.
Co za p🤬lona menda, zaraz mnie c🤬j jasny strzeli. Że też można być takim bydlakiem i nagrywać ludzi bez pozwolenia.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
K🤬a akcent bohatera filmu brzmiał jak z polski „C”, głębokie Podlasie. A tu jakież zaskoczenie. Wschód się wdziera do polski.
Musashi_Miyamoto napisał/a:
To nie Polska Kultura ojkofobie h🤬ju j🤬y. To poziom wykształcenia i zacofania wynikającego z głębokiej prowincji i biedoty a takie zjawiska znajdują się w różnych rejonach na Świecie również w Hiszpani, Francji czy USA więc Ty sobie K🤬O // Polską gęby nie wycieraj.
Mocne słowa jak na komucha, który nie potrafi nawet poprawnie pisać po Polsku.
podpis użytkownika
twój stary wali mi konia gównem
Ale on zdechł przecież, jak dla mnie to było klasyczne zmartwychwstanie.
omgwtflol napisał/a:
Mocne słowa jak na komucha, który nie potrafi nawet poprawnie pisać po Polsku.
Ty też nie.