👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dwóch patoli rozprawia, jeden miał serce, ot i cała historia. Możemy tego nie wiedzieć, ale jak ktoś dopuszcza się czynów, takich jak zakopanie żywej istoty, musiał wcześniej przeżyć niezłą traumę. Oczywiście psiaka trzeba pod opiekę, a starego z łopatą pod sąd, bo znów kogoś zakopie, a może już zakopał. Kiedyś ludzie wyrywali kotom ogony wraz z kręgosłupem, bo to była "najlzejsza" śmierć, a dziś to zwyrodnialstwo.
Mam nadzieję, że nagranie na policję trafiło. To nagranie własne, czy znalezione w internecie?
Przecież dziś pisali że koleś już siedzi. Mam nadzieje że dostanie z 5 lat.
Ten zwyrol został złapany. Sąsiedzi, którzy to widzieli nagrali zdarzenie, jako dowód, następnie sąsiadka nakazała odkopać psa, co ten dziad uczynił i zabrała psine do weterynarza. Powiadomiona w międzyczasie policja pojawiła się na miejscu i zajęła się s***synem.
Ale on zdechł przecież, jak dla mnie to było klasyczne zmartwychwstanie.
omgwtflol napisał/a:
Mocne słowa jak na komucha, który nie potrafi nawet poprawnie pisać po Polsku.
Ty też nie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie