👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od razu zakopał. Może tylko chciał zasadzić psa aby na wiosnę mieć mlode.
podpis użytkownika

E tam u mnie świętej pamięci sąsiad to psa za łapy do drzwi z stodoły przywiązał i z 10 metrów młotkiem rzucał a później siekierką xD a dopiero potem pchlarza zakopał

Polska kultura. W domu na ścianie jp2, co niedziela do kościoła a pod domem pies na łańcuchu. A jak przeszkadza to się go zakopuje.
zakolakk, Byłeś z tym na policji ? Co z psem jest jakaś zbiórka na niego ? Daj znać będę wdzięczny .
zielonydarian napisał/a:
ten pajac porównuje psa z człowiekiem? to ok ja od jutra sram po blokiem ,szczam na klatce i drę ryja cały dzień i noc , pies może i tym bardziej ja też mogę, przecież to to samo .
A Ty zdajesz sobie sprawę, że jak pies ma normalnego właściciela, a nie debila, to nie szcza po klatkach?
San.Escobar94 napisał/a:
uh uh ależ jesteś edgy i dorosły tak z 12+ i ale wszystkich trigerrujeeeeeessz... nie no.. to już nie działa p🤬deczko.
omgwtflol napisał/a:
sadistic jest dla pełnoletnich komuchu
a właśnie to że napisałeś komentarz oznacza że mój post który jest wspaniały działa na dzbanuszki

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie