📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

zdarza sie i tak ^^ ja podobnie na kacu mialem, chcialem schowac maslo do chlebaka :X
Carnom napisał/a:
gastrofaza pełną gęba
![]()
po konferencji wyjaśnił zaistniałą sytuację

unax@ a gdzie ty niby trzymasz masło?
ja trzymam w chlebaku tuż obok bułek...

W przeciwieństwie do innych Cip Jose jest szanowany i uwielbiany przez wielkich piłkarzy!!!!
Polecam poczytać o jego początkach gdzie był Tłumaczem w Porto i później został jak sam o sobie mówi Special One"
Dla wielu piłkarzy z charakterem jest kimś więcej niż tylko trenerem w przeciwieństwie do wielkiego piłkarza i szkoleniowca Pepe.
Polecam wszystkim zainteresowanym książkę JA, Ibra.
Polecam poczytać o jego początkach gdzie był Tłumaczem w Porto i później został jak sam o sobie mówi Special One"
Dla wielu piłkarzy z charakterem jest kimś więcej niż tylko trenerem w przeciwieństwie do wielkiego piłkarza i szkoleniowca Pepe.
Polecam wszystkim zainteresowanym książkę JA, Ibra.
no mozna sie zapomniec ja kiedys zaspany zlalem sie do kosza na brudna bielizne ...

matiqq napisał/a:
unax@ a gdzie ty niby trzymasz masło?
Maslo roslinne, w lodowce ^^
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie