podpis użytkownika
ORE,ORE,SZABADABA AMORE HEJ AMORE SZABADADABADA O MURIATY,O SZOGRIATY HAJDA TROJKA NA MIENIApodpis użytkownika
ORE,ORE,SZABADABA AMORE HEJ AMORE SZABADADABADA O MURIATY,O SZOGRIATY HAJDA TROJKA NA MIENIACzyli te stare opowieści babek to prawda że śmierć z tobą tańczy przed śmiercią
Chyba stałem się wierzący idę jutro do kościoła uratować dusze
tak działa opózniony zapłon szprycy.
Jak ktoś się szczepił na covida to oglądając takie filmiki ma teraz gorąco bo możliwe zakrzepy po tych szczepieniach to już nie teoria spiskowa.
w dupie masz szpryce
ojeju jeju to teoria pajaca z dupy z internetu
wlaczyles myslenie? zesrales sie w gacie
Nagła zakrzepica, może to być odczyn poszczepienny ale nie musi. W mózgu dochodzi do niedotlenienia poprzez zakrzep dochodzący do którejś z tętnic w mózgu i nagle szaleje błędnik, wzrok, słuch, dotyk, węch - jednym słowem wszystkie zmysły. Usiądź na fotelu, pokręć się w jedną stronę i wstań to zrozumiesz co to znaczy jak szaleje błędnik, patrzysz prosto a wzrok ucieka a ty widzisz jakby to obraz uciekał a dodaj resztę zmysłów i masz taki końcowy efekt.
w dupie masz szpryce
w dupie masz szpryce
Wygląda, jakby widzieli, co po nich przyszło
Jak byłem mały, a było to bardzo dawno temu, to na wiosce mówili, że ; Tak dotyka Kostucha końcówką swojej kosy bawiąc się upiornie wprawiając w ostatni taniec z Kostuchą, bo nie znasz dnia i godziny kiedy poprosi Cię do ostatniego tańca 😳
powie mi ktoś o co tu chodzi?