👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:16

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czyli te stare opowieści babek to prawda że śmierć z tobą tańczy przed śmiercią
Chyba stałem się wierzący idę jutro do kościoła uratować dusze

Chyba stałem się wierzący idę jutro do kościoła uratować dusze
Jak ktoś się szczepił na covida to oglądając takie filmiki ma teraz gorąco bo możliwe zakrzepy po tych szczepieniach to już nie teoria spiskowa.
spławik napisał/a:
tak działa opózniony zapłon szprycy.
w dupie masz szpryce
[ Dodano 2024-11-25, 18:55 ]
elim napisał/a:
Jak ktoś się szczepił na covida to oglądając takie filmiki ma teraz gorąco bo możliwe zakrzepy po tych szczepieniach to już nie teoria spiskowa.
ojeju jeju to teoria pajaca z dupy z internetu
wlaczyles myslenie? zesrales sie w gacie
mlotnakacapy napisał/a:
w dupie masz szpryce
ojeju jeju to teoria pajaca z dupy z internetu
wlaczyles myslenie? zesrales sie w gacie
wiedziałem że zaraz jakiś covidiota się znajdzie
skura77 napisał/a:
Wygląda, jakby widzieli, co po nich przyszło
Tak. Atak epilepsji.
patmon napisał/a:
Jak byłem mały, a było to bardzo dawno temu, to na wiosce mówili, że ; Tak dotyka Kostucha końcówką swojej kosy bawiąc się upiornie wprawiając w ostatni taniec z Kostuchą, bo nie znasz dnia i godziny kiedy poprosi Cię do ostatniego tańca 😳
Wyjątkowo pokrętne wytłumaczenie udaru
Tuż przed epilepsją (padaczką) pojawia się w oczach silne białe światło stąd taka reakcja u niektórych
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie