👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
spławik napisał/a:
tak działa opózniony zapłon szprycy.
Uuuuuuu antycovidizm !

Jak byłem mały, a było to bardzo dawno temu, to na wiosce mówili, że ; Tak dotyka Kostucha końcówką swojej kosy bawiąc się upiornie wprawiając w ostatni taniec z Kostuchą, bo nie znasz dnia i godziny kiedy poprosi Cię do ostatniego tańca 😳
spławik napisał/a:
tak działa opózniony zapłon szprycy.
Nie to przez lewoskrętną witaminę C. Jak kręcisz się w prawo, to masz niedobór. A jak w lewo, to przedawkowałeś.
Kiedyś byłem na imprezie gdzie kumple (nie ja) brali halon - szpryca z gaśnicy halonowej na szmatke, a ta na ryja - i tam widziałem jak gościa przekręciło. Śmiali się wszyscy i nagle Bronek zaczął się na tapczanie kręcić, jakoś tak spojrzał przez ramię i tak jakby głowa pociągnęła całe ciało za sobą - kręcił się jak na rożnie. Próbowaliśmy go zatrzymać, złapaliśmy go i uwierzcie, nie daliśmy rady, to było coś jak z jakiegoś horroru. Nie mam pojęcia jak to było możliwe, że dwóch młodych byczków nie mogło kręcącego się , nieprzytomnego utrzymać. Po chwili było po wszystkim, poleżał, oprzytomniał, nic nie trybił.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie