Jest przykładna "k🤬a". A gdzie się podziało jeszcze klasyczne "O ja p🤬lę!" ?

Najważniejsze że ludzie byli odgrodzeni taśmą i byli bezpieczni.

Nigdy nie zrozumiem po co takie typowe Haliny i Grażyny robią z tego filmiki. Ani nie odtworzą tego sobie potem, ani się nie pochwalą, bo niby czym... Wyjątkiem zasadności filmowania jest nagrany dzwon, ale kto to przewidzi? Na pewno nie Grażyna...
widzowie z komórkami na podwórku - idioci samobójcy. Jakim imbecylem trzeba być żeby stanąć w takim miejscu za płotkiem, który dla auta nie jest żadną przeszkodą? No szkoda, że nie jebnął w nich, by się dowiedzieli i mieli spoko filmik...
@ppkm
Ty to nagrywałeś? mogłeś bardziej się postarać.. już myślałem że nie przesuniesz kamery tam gdzie trzeba
Ty to nagrywałeś? mogłeś bardziej się postarać.. już myślałem że nie przesuniesz kamery tam gdzie trzeba

Niestety nie ja ;(
btw, to chciałbym się kiedyś wybrać na taki rajd i przeżyć rajdowe emocje osobiście.
btw, to chciałbym się kiedyś wybrać na taki rajd i przeżyć rajdowe emocje osobiście.

niedzielny kierowca.. sytuacja do ogarnięcia była... po prostu więcej gazu trzeba było dać

Księgowi pro
Dobrze, że nie marketingowcy, bo by się rozbili na pierwszym słupku 5 metrów za linią startu i krzyczeli o wielkim sukcesie osiągnięcia pierwszego milestone’a!

Wszystko pod kontrolą! Jest polski Hagrid z parasolka i ocenia sytuację.
@gorniczek
Gazu jeszcze na dachu dodawał, wiec widać fachura pojęcie ma:-)

@gorniczek
Gazu jeszcze na dachu dodawał, wiec widać fachura pojęcie ma:-)