Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2020-02-23, 11:34
Takie zawroty to przej🤬a sprawa. Raz mnie złapało coś takiego (upał, pozycja ciała itp.) Siedziałem na krześle i trzymałem się stołu, bo bałem się że spadnę. Karuzela we łbie na całego.
przecież to wina pogody, u mnie też tak mocno wieje, wieczorem jak wracałem jeszcze gorzej było
a tu nie wiele brakowało że by zawroty głowy przeszły, znaczy głowa przeszła w niepamięć
Jednak prawdą jest, że pijany ma zawsze szczęście... A zaledwie kilku centymetrów zabrakło i byłby materiał na harda
P🤬lona miała farta bo byłby ładny zbity arbuzik.
Nie wiem czy jej życie przeleciało przed oczami, ale autobus to jej tylko śmignął.
konto usunięte
2020-02-23, 14:10
Takiej malej roznicy miedzy glowna a hardem jeszcze nie widzialem
Mam wrażenie że jeśli to były by chiny to wpadła by pod kola tam jakoś zawsze mają lepszą celność.
Kobiety powinno się zesłać do gułagu są tak k🤬a zj🤬e nawet chodzić nie potrafią
Lobo24 napisał/a:
Nie wiem czy jej życie przeleciało przed oczami, ale autobus to jej tylko śmignął.
Niby tak blisko hard'a a jednak tak daleko...