📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

te ryje lasek przypominają mi filmiki znudzonych dupeczek które są rżnięte .
gostek rżnie je i się poci a te leżą znudzone i niewzruszone , ten sam wyraz twarzy
gostek rżnie je i się poci a te leżą znudzone i niewzruszone , ten sam wyraz twarzy

Patrze na inne strony i myślę, kto takie badziewia wrzuca, wchodzę na sadola i co widzę? To samo.

barto125 napisał/a:
Patrze na inne strony i myślę, kto takie badziewia wrzuca, wchodzę na sadola i co widzę? To samo.
Czytam takie wypowiedzi i zastanawiam się kto je piszę. Wchodzę w ich profil i co widzę? Kolejna osoba, która nic lub prawie nic nie daję od siebie.
Utwór Roxette - Listen to my heart.
Tak, z pamięci napisałem. Kiedyś modny zespół.
Rwało się przy tym lachony na dyskotece, więc nie wypada nie pamiętać. ;]
Tak, z pamięci napisałem. Kiedyś modny zespół.
Rwało się przy tym lachony na dyskotece, więc nie wypada nie pamiętać. ;]

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie