Jeden z 14 wczorajszych wypadku na tym zakręci zwanym nie przyapdkowo "Zakretem idiotów" jako że sygnalizacje świetlne, tablice, wykrzykniki, ograniczenie prędkości do 60 jest już na 500m przed nim.
Znany już jest w całej Polsce, ale i tak nie brakuje na nim debili, którzy chcą zmierzyć się z tajemną mocą tego odcinka.
Proponuje by Sebastianki w bmw pokazały jaja, które tak prezentują na prostkach i wbili sie driftem w ten zakręcik.
Dziwię się ze nikt jeszcze nie zamontował tam kamery, wypadki zdarzaja sie tam codziennie, producenci energochlonnych barierek bogacą się tam najbardziej.
Dla tych co od razu napiszą " ooo k🤬a ekspresówka i taki zakret?"
Jest to planowany łącznik kilku dróg w tym s1 na Mikołów.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2017-08-21, 19:57
Zakręt jak zakręt... ten kierowca to chyba jednak przed policją spanikował.
~DMT
2017-08-21, 20:18
Moim GTRem ostatnio wszedłem w ten zakret przy 130 km/h i dało by się szybciej
To nie zasługa GTRa to zasługa drugiego członu Twojego Nicka.
Ten w białym to zwykła piz.... nie pojeb.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
konto usunięte
2017-08-21, 23:01
@Velture Myślę, ze to i to. Ale aż się wierzyć nie chce, że zrobił to przy tak małej prędkości.
konto usunięte
2017-08-21, 23:08
konto usunięte
2017-08-22, 0:53
konto usunięte
2017-08-22, 1:57
@ Harry Pojeb
uwierze jak zobaczę, nakręcić filmik jak lecisz przez ten zakręt chociaż "marne" 120
Da sie i 120km/h kluczem jest obranie dobrej linii. Pomijając fakt ze przebiega ona przez 2 pasy. Ogladajacy serię Initial D wiedzą o czym mowa. Ja zwykle przejeżdżam przez òw zakręt ok 90km/h+ (golf 4 variant) o ile mam 2 wolne pasy. Chociaż jest jeszcze jedna linia przejazdu ale po wewnętrznej (lewy pas) i przebiega ona blisko bariery (można się wystraszyć jak ktoś nie ogarnia wymiaròw auta)
"Jeden z 14 wczorajszych wypadku" Blok Ekipa - Wypad do Mielna. Tam było hasło "5 strzałów, 10 złoty". Przypadek? Nie sądzę.