3ci filmik... kuźwa jak u mnie na osiedlu. Całe noce słychać wycia pier****cych się kotów
Ja myślę że ci kierowcy jadący z lewej mają po prostu martwy kąt i nie widzą wąskich pojazdów takich jak motocykle (motoc🤬ki znaczy się)
Piwo dla tego co projektował skrzyżowanie
Piwo dla tego co projektował skrzyżowanie
Jaki oni tam nawóz stosują że pomiędzy 2gim a 3cim filmem drzewo odrosło?
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
majeńka napisał/a:
Jaki oni tam nawóz stosują że pomiędzy 2gim a 3cim filmem drzewo odrosło?
[ Dodano 2025-03-12, 02:58 ]
kamilja napisał/a:
Raz jest drzewo, raz nie ma ...
dziwna ta ulica
W górnym lewym rogu masz datę i godzinę. Porównaj to.
Fotopstrykacz napisał/a:
W górnym lewym rogu masz datę i godzinę. Porównaj to.
O co ci chodzi? Nie masz własnego życia?, wszyscy cię opuścili? - czy z Elektrody jesteś?
Nie masz się do czego przyczepić to szukasz jak cham z Elektrody?
Myślisz, że ślepy jestem i nie widzę dlaczego kolejność jest inna? To już nie wolno sobie zażartować? - bo się policjant z Elektrody przypieprzy.
Znajdź kogoś, nawiąż relacje z innym człowiekiem, kup kota jak już ludzie nie chcą z tobą gadać.
No, a teraz szybko napisz, że ty przecież nie masz konta na Elektrodzie.
kamilja napisał/a:
O co ci chodzi? Nie masz własnego życia?, wszyscy cię opuścili? - czy z Elektrody jesteś?
Nie masz się do czego przyczepić to szukasz jak cham z Elektrody?
Myślisz, że ślepy jestem i nie widzę dlaczego kolejność jest inna? To już nie wolno sobie zażartować? - bo się policjant z Elektrody przypieprzy.
Znajdź kogoś, nawiąż relacje z innym człowiekiem, kup kota jak już ludzie nie chcą z tobą gadać.
No, a teraz szybko napisz, że ty przecież nie masz konta na Elektrodzie.
Następny psychol z nadprodukcją hormonalną.
Co to jest "Elektroda", którą ty najwyraźniej znasz? Bo ja nie mam pojęcia co to za portal.
Czy ty na każdą przyjazna pomoc (a taki był mój wpis) reagujesz jak totalny postrzeleniec?
Jeżeli nie życzysz sobie odpowiedzi na komentarz, albo pytanie to go nie stawiaj pisemnie, by po otrzymaniu odpowiedzi zachowywać się jak ostatni patus.
Dlaczego twoje reakcje, styl i stan psychiczny jest tak podobny do konta "dwakilo"?
Może to dwa konta tego samego niezrównoważonego jebusa?