Wtyczka Alitools pod Chroma i nagle widzicie jak w c🤬ja robią na promocjach na Ali. Z reguły 2 mies przed BF jest taniej niż podczas BF. A na te przekreślone oryginalne ceny to w ogóle nie ma co patrzeć, bo są z kosmosu.
Te black week , black friday, black nygga cock to jedna wielka podp🤬lka dla plebsu, jak coś wcześniej kosztowało 300zł to na black friday przekreślą Ci 399 i dadzą 300 a Ty sie na to nadziejesz jak sasha grey na k🤬sa
Nie dam piwa. Jak tylko widzę słowo 'kabaret' to scrolluję dalej, żeby raka nie dostać.
Nie ma czegos takiego, jak promocja. Jest wyprzedaż, jak towar jest już przestarzałym, zastąpionym przez 3 modele gównem. Wtedy rzeczywiście można dorwać coś bardzo tanio, choć sprzedawanie za 1499 zł iPhone'a 6S 16GB robiąc wietrzenie magazynów jest dla mnie rozbojem w biały dzień.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Sprzedam Wam pewien myk...
Zaprzyjaźnijcie się z dostawcami EURO RTV AGD, oni już doskonale wiedzą, "jak się robi promocje"...
Zaprzyjaźnijcie się z dostawcami EURO RTV AGD, oni już doskonale wiedzą, "jak się robi promocje"...

podpis użytkownika
Q L I M A X
- "Przecież to jest głupie!"
- "Tak jak oni"
Lepiej nie można było tego wytłumaczyć.
- "Tak jak oni"
Lepiej nie można było tego wytłumaczyć.
kabaret czwarta fala?
Widzę, że tak samo śmieszny jak poprzednie trzy
Widzę, że tak samo śmieszny jak poprzednie trzy
podpis użytkownika
i tak mnie jebie twoje zdanie