👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

i powiedz takiej kobiecie ,,wyp🤬alaj do kuchni suko" to przerzuci cię na drugi koniec świata

Ten czarny merc pasuje do niego jak wąsik Hitlerowi. Swoją drogą, rozj🤬a mnie scena z fajką, myślałem, że takie pączki nie palą ani nie piją, żeby im sterydy źle nie zadziałały i 3 noga nie wyrosła.
Taki to by k🤬a dwa telewizory z miediamarkt wyniósł i nikt by się nie kapnął

Markus Ruhl, jeden z nielicznych pozytwnych akcentów kulturystki na światowym poziomie. Oglądnijcie sobie film "Ruhling 4ever". Opowiada o jego życiu prywatnym jak i zawodowym... O ile kogoś to interesuje

Shievel napisał/a:
Markus Ruhl, jeden z nielicznych pozytwnych akcentów kulturystki na światowym poziomie. Oglądnijcie sobie film "Ruhling 4ever". Opowiada o jego życiu prywatnym jak i zawodowym... O ile kogoś to interesuje
![]()
Ten film miałeś na myśli

modzgi napisał/a:
@up
Winnetou na sterydach
2 : 15
to samo pomyślałem jak go zobaczyłem

ja p🤬lę. czy oni wszyscy muszą się kupą smarować na te zawody ?

smaruja sie bronzerem; lubie kulturystyke i podziwiam tych gosci za poswiecenie i dyscypline, ale Marcus przesadzil z masa. Sprawdzcie sobie Kevina Levrone, jak dla mnie ideal kulturysty
Big Daddy na treningu i atletki z NRD

qucharz69,
Beka, pierdzi - typowy niemiec ...
A smarują się samoopalaczami, bo wtedy lepiej rzeźbę widać.
@up
lechtaczke ma taka, ze niejden z nas nabawilby sie kompleksow.
lechtaczke ma taka, ze niejden z nas nabawilby sie kompleksow.

Widzę, że mam zadatki na kulturystę skoro też cały czas pierdzę i palę papierosy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie