📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:11
Nie wiem w jaki sposób miałbym sformułować komentarz, żeby nie być posądzonym o rasizm.
Manolito666 napisał/a:
Nie wiem w jaki sposób miałbym sformułować komentarz, żeby nie być posądzonym o rasizm.
Właśnie sformułowałeś.
Manolito666 napisał/a:
Potomkowie rdzennych mieszkańców kontynentu afrykańskiego, biorą sprawiedliwy odwet na białych imperatorach pochodzenia europejskiego.
Tak upada imperium. wśród ciszy zagubionej tłuszczy.
oni mają zerowy strach przed robieniem tego publicznie w biały dzień. to przedostatni etap. ostatnim będą zabójstwa, kradzieże i gw🤬ty w całym mieście, przez całą dobę.
[ Dodano: 2025-12-24, 04:20 ]
Dłuższy film/ Ochrona nie reagowała. był tylko jeden dzielny klient.
ctvnews.ca/barrie/article/three-suspects-in-custody-following-reported...
[ Dodano: 2025-12-24, 04:22 ]
To Kanada.
oni mają zerowy strach przed robieniem tego publicznie w biały dzień. to przedostatni etap. ostatnim będą zabójstwa, kradzieże i gw🤬ty w całym mieście, przez całą dobę.
[ Dodano: 2025-12-24, 04:20 ]
ctvnews.ca/barrie/article/three-suspects-in-custody-following-reported...
[ Dodano: 2025-12-24, 04:22 ]
buer2008 napisał/a:
Najbogatszy kraj trzeciego świata
To Kanada.
mun66 napisał/a:
Tak upada imperium. wśród ciszy zagubionej tłuszczy.
To Kanada.
Teraz to już KRLD.
Kanadyjska Republika Ludowo-Demokratyczna.
Czupakabra napisał/a:
Ochroniarze juz na urlopie świątecznym
to jest tylko wymóg ubezpieczalni. Ich głównym zadaniem jest być. U nas nie inaczej. Najbardziej pożądanym na takie stanowiska jest tzw. III grupa inwalidzka.
Manolito666 napisał/a:
Rasizm to nic złego i jak się okazuje, nie bierze się z nikąd
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie