Może kiedyś doczekamy się takich sklepów w Polsce?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:24
@SQT@ Jesteś w błędzie,w coffeeshopach kupujesz i palisz,ale nie musisz. Możesz posiadać przy sobie 25 g. maryśki i to jest legalne. Co do palenia,to można palić w coffeeshopie w,co niektórych (oznaczonych) kawiarniach lub na chacie,zabronione jest palenie w miejscach publicznych. Wiem o tym,bo pracowałem w Holandii 6 miesięcy i były to najpiękniejsze 6 miesięcy mego życia!
Ty marian sie najpierw naucz podstaw ortografii a pozniej dopiero wypowiadaj sie na tak skomplikowane sprawy jak legalizacja miekkich narkotykow.
Raczej to Ty nadajesz sie "to sudanu kopac studnie". A z checia bym chcial aby Cie tam z jointem przylapali . Jednego skonczonego debila ktory musi wszedzie swoje zdanie przybic mniej!
Raczej to Ty nadajesz sie "to sudanu kopac studnie". A z checia bym chcial aby Cie tam z jointem przylapali . Jednego skonczonego debila ktory musi wszedzie swoje zdanie przybic mniej!
Co to za różnica przejść się do znajomego dila, czy do coffe shopu ? Żadna. Kto chce palić i tak będzie palił. Easy times
stawiarSG napisał/a:
]dziwne ,przecież w Holandi mają euro o.O
ale mieli guldeny
To stary filmik jest i koles placi w guldenach. 25 guldenow to, ok 12 euro, za to kupil 1,7grama. proste!
marian19, jakies zle wspomnienia czy co?
ktos cie pajacu zmusza do jarania? ja sobie jaram na chacie wiec cie to nie afektuje w zaden sposob.
michael phelps jara bongi i jakos zdobyl 7 czy wiece jmedali na olimpiadzie bijac wszytkie mozliwe rekordy, tez pewnie narkoman i nieudacznik?
bill clinton i bill gates tez jarali dzointy, tez ich chcesz wyslac do sudanu aby kopali studnie czy wolisz ich leczyc w Auschwitz?
wez sie zastanow nad tym co piszesz, wczesniej poczytaj w roznych zrodlach a potem sie wypowiadaj.
ktos cie pajacu zmusza do jarania? ja sobie jaram na chacie wiec cie to nie afektuje w zaden sposob.
michael phelps jara bongi i jakos zdobyl 7 czy wiece jmedali na olimpiadzie bijac wszytkie mozliwe rekordy, tez pewnie narkoman i nieudacznik?
bill clinton i bill gates tez jarali dzointy, tez ich chcesz wyslac do sudanu aby kopali studnie czy wolisz ich leczyc w Auschwitz?
wez sie zastanow nad tym co piszesz, wczesniej poczytaj w roznych zrodlach a potem sie wypowiadaj.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie