Może kiedyś doczekamy się takich sklepów w Polsce?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po akcji z dopalaczami to o takich sklepach możemy pomarzyć
no ja jestem za tym, żeby zielsko było legalne i państwo miało nad tym kontrolę (akcyza itp.) zamiast tego syfu jakim są dopalacze.
konto usunięte
2010-11-29, 0:08
@up
W tej chwili nawet jakbym mial ochote zapalic to bym sobie odpuscil ze wzgledu na syf jakim doprawiają MJ
konto usunięte
2010-11-29, 5:18
konto usunięte
2010-11-29, 7:35
@up guldeny były przed euro (po ok 2zl), najtaniej trawka latała po ok 7 guldenów (14 zł) ale markowe już drożej
konto usunięte
2010-11-29, 7:51
prędzej to zniosą w Holandii niż będą legalizować, i tak już ponoć w niektórych miejscach tylko obywatele mogą kupować. co oczywiście też wpłynie na czarny rynek ale to już będzie to samo co u nas.
zonk
2010-11-29, 8:10
kupować mogą wszyscy, tylko że w coffieshopach trzeba wypalić na miejscu a nie chodzić z torebeczką po mieście...
konto usunięte
2010-11-29, 10:55
dziwne ,przecież w Holandi mają euro o.O
Czemu nie ma? Bo taki podniecony ćpun jak ty zostawiałby tam całą wypłatę. Opieka społeczna by nie wyrobiła na utrzymanie uzależnionych a NFZ by musiał was leczyć od uzależnień. I kraj pogłębiłby się w jeszcze większe długi. Policja też by miała masę roboty bo regularne byłyby włamania do takich sklepów oraz napady na dostawców. Więc skoro mamy taki zacofany naród to nie będzie takich sklepów. amen
ja daję piwko za kawałek, który leci w tym sklepie
Toploader - Dancing in the Moonlight
Wyp🤬zielać z tym syfem.Narkomanow powwini leczyc najlepiej w Auschtwiz tam nam Niemcy specjalne piece zostawili. Myśla ze jak jarają założa rasta beret i sa fajni? to normalnie wiocha jak nic. Jedynie co zalegalizowac powini to Broń bo każdy zdrowo umysłowy obywatel powinien mieć łatwy dostęp.Taki np Luger p 08 cudo pruskiej techniki.
konto usunięte
2010-11-29, 11:23
konto usunięte
2010-11-29, 11:30