Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 36 minut temu
Zakupy w Holandii
konto usunięte • 2010-11-28, 23:02
Może kiedyś doczekamy się takich sklepów w Polsce?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Angel 2010-11-28, 23:07 8
po akcji z dopalaczami to o takich sklepach możemy pomarzyć

podpis użytkownika

Zgłoś
sumonem 2010-11-28, 23:08 11
no ja jestem za tym, żeby zielsko było legalne i państwo miało nad tym kontrolę (akcyza itp.) zamiast tego syfu jakim są dopalacze.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-29, 0:08 4
@up

W tej chwili nawet jakbym mial ochote zapalic to bym sobie odpuscil ze wzgledu na syf jakim doprawiają MJ
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-29, 5:18 16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-29, 7:35 1
@up guldeny były przed euro (po ok 2zl), najtaniej trawka latała po ok 7 guldenów (14 zł) ale markowe już drożej
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-29, 7:51 1
prędzej to zniosą w Holandii niż będą legalizować, i tak już ponoć w niektórych miejscach tylko obywatele mogą kupować. co oczywiście też wpłynie na czarny rynek ale to już będzie to samo co u nas.
Zgłoś
zonk 2010-11-29, 8:10 1
kupować mogą wszyscy, tylko że w coffieshopach trzeba wypalić na miejscu a nie chodzić z torebeczką po mieście...
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-29, 10:55 1
dziwne ,przecież w Holandi mają euro o.O
Zgłoś
kidi1 2010-11-29, 11:10 3
Czemu nie ma? Bo taki podniecony ćpun jak ty zostawiałby tam całą wypłatę. Opieka społeczna by nie wyrobiła na utrzymanie uzależnionych a NFZ by musiał was leczyć od uzależnień. I kraj pogłębiłby się w jeszcze większe długi. Policja też by miała masę roboty bo regularne byłyby włamania do takich sklepów oraz napady na dostawców. Więc skoro mamy taki zacofany naród to nie będzie takich sklepów. amen
Zgłoś
billionaire 2010-11-29, 11:11 4
ja daję piwko za kawałek, który leci w tym sklepie
Toploader - Dancing in the Moonlight
Zgłoś
marian19 2010-11-29, 11:16 2
Wyp🤬zielać z tym syfem.Narkomanow powwini leczyc najlepiej w Auschtwiz tam nam Niemcy specjalne piece zostawili. Myśla ze jak jarają założa rasta beret i sa fajni? to normalnie wiocha jak nic. Jedynie co zalegalizowac powini to Broń bo każdy zdrowo umysłowy obywatel powinien mieć łatwy dostęp.Taki np Luger p 08 cudo pruskiej techniki.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-29, 11:23 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-29, 11:30 4
Zgłoś
marian19 2010-11-29, 11:39 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem