👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znając hinduskie życie, dźwigowy pewnie w kabinie miał przebicie i prądem był j🤬y.

Na telefonie nie chce mi sie zbuforowac ten filmik, a wszystkie nizej mi normalnie laduje... Nie zdziwilbym sie jakby to była wina znaku wodnego.
quark napisał/a:
Jak oni k🤬a na tym księżycu wylądowali?
Wylądowali, bo to była misja bezzałogowa.
Komputery pokładowe nie miały trudnego zadania,
Poczekajmy na misję załogową, to jak nic, w swoim stylu, usmażeni prądem zaorzą powierzchnię srebrnego globu.

Na chodnik to chyba ty poleciales jak byles maly, hamlano-wizja. K🤬a, jeszcze zacznij program krecic i wyciagac rece do telewizora leczac ludzi.

quark napisał/a:
Jak oni k🤬a na tym księżycu wylądowali? :O
Oni, k🤬a, wylądowali na Księżycu normalnie.
Nie zadajesz takiego debilnego pytania, gdy oglądasz filmy z narkomanami w rynsztokach USA czy scenki rodzajowe z alkoholikami z zadupi Rosji.
A to ten sam mechanizm.
;>
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie