👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Standardowa rampa, opada jak jakiś bałwan nie upewniając się, odjeżdża w trakcie załadunku.
turor napisał/a:
Standardowa rampa, opada jak jakiś bałwan nie upewniając się, odjeżdża w trakcie załadunku.
Bardziej wygląda jakby klina nie podłożył, dostała buda ciężaru i odjechała

ritu4l napisał/a:
Bardziej wygląda jakby klina nie podłożył, dostała buda ciężaru i odjechała
Bo ręczny to na bazie zostawił

Debil nie podłożył klina. Sam ręczny +bieg nie zawsze wystarczy na załadunku. Tymbardziej jak Ci wózkiem na pakę wjeżdża.
Allahgbar napisał/a:
Debil nie podłożył klina. Sam ręczny +bieg nie zawsze wystarczy na załadunku. Tymbardziej jak Ci wózkiem na pakę wjeżdża.
Widzę szofer pełna gęba co to auto na biegu zostawia.
Kiedyś się dowiesz czemu tak się nie robi jak pomoc drogowa przyjedzie ci auto odpalać

Co jest do cholery?! Gdzie jest opcja "Usuń Post" która była do iluś tam sekund/minut po publikacji komentarza?!
Dzięki, fajnie wiedzieć! Lubię poznawać nowe fakty z życia truckera.
Allahgbar napisał/a:
Dzięki, fajnie wiedzieć! Lubię poznawać nowe fakty z życia truckera.
Blokery kół chyba nie przeszły ostatniego przeglądu
Dobrze, że nie próbował uciekać bo by jeszcze skończył pod wózkiem.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie