📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

wow !!! ach te nagłe zwroty akcji, gra świateł i ciekawa fabuła... świetny filmik

Mam kilka pytań.
Dlaczego to jest na głównej?
Kto miał to szczęście?
Czy jest jakieś głębsze przesłanie tej historii której moja głowa niezaczaiła.
@Ekscentryczny Znajdź sobie innego kotka, ten jest strasznie brzydki.
Dlaczego to jest na głównej?
Kto miał to szczęście?
Czy jest jakieś głębsze przesłanie tej historii której moja głowa niezaczaiła.
@Ekscentryczny Znajdź sobie innego kotka, ten jest strasznie brzydki.

po opisie filmu myślałem, że nie wiem.. ten silos zwali się na ciężarówkę niszcząc ją prawie doszczętnie albo, że linka się urwie i stanie się coś nieprzewidywalnego. A tu normalny załadunek, wszystko przebiegło sprawnie i bez zarzutów, pełen profesjonalizm. Brawa dla tego pana który to wrzucił

@DraGon2, dlaczego kretynizm kierowcy? Miał załadować, to załadował najlepiej jak umiał(no i tu trzeba raczej podziwiać jego umiejętności i opanowanie) skoro nikt nie podstawił mu jakiegoś dźwigu. Z drugiej strony nawet gdyby ten zbiornik jebnął to raczej nic nadzwyczajnego by się nie stało, przecież to jest pusta blaszana konstrukcja, która waży w całości maksymalnie 1T(co najwyżej zbiornik by się rozpadł) z czego największa część masy znajduje się przy podstawie, a sam zbiornik również nie jest przecież tak wysoki aby padł na kabinę ciężarówki i dostarczył niezapomnianych wrażeń kierowcy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie