Już bardziej w dupę nie mogli wleźć. Goście, którzy urozmaicali czas Rosjanom tyle mają wspólnego z RM czy PiS co Palikot i jego ekipa z religijnym fanatyzmem.
haha kibole głosują na pis; przed wyborami palikot jechał po tusku bardziej niż po kaczce a po wyborach już nic, cicho sza, nawet zgadza się z tuskowymi ustawami i tylko czekać na koalicję to wygram skrzyneczkę wódki
Y................l
2012-06-14, 23:47
Zagranie w stylu Ruchu Palikota: wchodzą gościowi do dupy..
R................d
2012-06-15, 3:35
Palikot nawiązuje stosunki z Rosją:
N................l
2012-06-15, 19:31
Koniec końców to wolałem (ówcześnie) ciepłego Lecha, bo teraz to za c🤬ja nie wiem kto by się nadał żeby decydować o tym kraju...
Oooo, coś nowego na sadisticu:
Temat polityczny!
No tego to jeszcze nie było!!
Let's the flamewar begin!
podpis użytkownika
Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
K🤬a : "część społeczeństwa o skrajnych poglądach narodowo katolickich"
To co ? Poglądy narodowe to już zło ? Mamy być wszyscy kosmopolitycznymi Zombie, którzy tylko poddają się rozkazom to wschodu to zachodu ? Nie k🤬a, przesadzili tutaj.
To, że pis(nie lubie ich) popierał kiboli, to fakt, ale łączyć kiboli, z kościołem to już troche pod debilizm popada. Zapewne nasi wp🤬lniosący szli doj🤬 ruskom głosząc Ewangelię, śpiewając kościelne pieśni i nawołując do miłowania się. Na pewno w niedziele nasi kibole pójdą grzecznie do kościółka xD
Z................y
2012-06-16, 16:48
Trzygłowy potwór PiSowski atakuje biedny naród polski!! Transwestyci, pedały, kryminaliści i pacjenci szpitalów psychiatrycznych attaaakooowaćć bestie!
C................l
2012-06-16, 17:03
Najlepiej niech nastanie islamizm, jak w UK i Francji i podpalanie samochodów plus zamachy...
@adiemus36
Po co to "xD"?
@
to "xD" obrazuje komizm całej sytuacji.