Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
pakicito 2012-06-14, 23:24 4
haha kibole głosują na pis; przed wyborami palikot jechał po tusku bardziej niż po kaczce a po wyborach już nic, cicho sza, nawet zgadza się z tuskowymi ustawami i tylko czekać na koalicję to wygram skrzyneczkę wódki
Zgłoś
Rejtan 2012-06-14, 23:44 17
Zgłoś
Y................l 2012-06-14, 23:47 3
Zagranie w stylu Ruchu Palikota: wchodzą gościowi do dupy..
Zgłoś
R................d 2012-06-15, 3:35 66
Palikot nawiązuje stosunki z Rosją:

Zgłoś
N................l 2012-06-15, 19:31 2
Koniec końców to wolałem (ówcześnie) ciepłego Lecha, bo teraz to za c🤬ja nie wiem kto by się nadał żeby decydować o tym kraju...
Zgłoś
Ratilt 2012-06-16, 14:31 3
Oooo, coś nowego na sadisticu:
Temat polityczny!
No tego to jeszcze nie było!!

Let's the flamewar begin!

podpis użytkownika

Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
Zgłoś
adiemus36 2012-06-16, 14:32 11
K🤬a : "część społeczeństwa o skrajnych poglądach narodowo katolickich"

To co ? Poglądy narodowe to już zło ? Mamy być wszyscy kosmopolitycznymi Zombie, którzy tylko poddają się rozkazom to wschodu to zachodu ? Nie k🤬a, przesadzili tutaj.
To, że pis(nie lubie ich) popierał kiboli, to fakt, ale łączyć kiboli, z kościołem to już troche pod debilizm popada. Zapewne nasi wp🤬lniosący szli doj🤬 ruskom głosząc Ewangelię, śpiewając kościelne pieśni i nawołując do miłowania się. Na pewno w niedziele nasi kibole pójdą grzecznie do kościółka xD
Zgłoś
Z................y 2012-06-16, 16:48
Trzygłowy potwór PiSowski atakuje biedny naród polski!! Transwestyci, pedały, kryminaliści i pacjenci szpitalów psychiatrycznych attaaakooowaćć bestie!
Zgłoś
C................l 2012-06-16, 17:03 2
Najlepiej niech nastanie islamizm, jak w UK i Francji i podpalanie samochodów plus zamachy...
Zgłoś
CzłowiekDepresja 2012-06-16, 19:06
@adiemus36
Po co to "xD"?
Zgłoś
adiemus36 2012-06-16, 19:25
@

to "xD" obrazuje komizm całej sytuacji.
Zgłoś