📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
🔥
Hobby
- teraz popularne

Możecie wstawić krótkie wytłumaczenie dla ludzi, którzy mają prawdziwe życie i nigdy nie stracili jego większości przed komputerem?
@tranzystor
Ten na wózku widłowym to Stephen Howking, sparaliżowany w całości, Najwybitniejszy Astro-fizyk obecnych czasów i następca Alberta Einsteina. Ty to chyba powinieneś jednak trochę posiedzieć przed kompem i się trochę poedukować.
Ten na wózku widłowym to Stephen Howking, sparaliżowany w całości, Najwybitniejszy Astro-fizyk obecnych czasów i następca Alberta Einsteina. Ty to chyba powinieneś jednak trochę posiedzieć przed kompem i się trochę poedukować.

Przynajmniej przed telewizorem
Już pół roku jestem bez telewizji ale pamiętam jak oglądałem to co chwilę reklama na discovery była o czymś ze Stephenem Hawkingiem. Spodobała mi się jedna jego myśl "Gdyby w przyszłości wynaleziono wehikuł czasu, przeżywalibyśmy dziś inwazję hord turystów z przyszłości." którą uciszył wszystkich ludzi chcących do tego dążyć

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie