Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:54
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mateusos 2017-05-24, 0:11 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
igorektgk 2017-05-24, 0:21 5
@up.Już po pierwszym twoim zdaniu przeczuwałem że ten komentarz będzie niezłą intelektualną rozrywką
Dzięki za poprawienie mi humoru przed snem ha ha ha
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-24, 0:29 3
sumka napisał/a:

Zastanów się czy byli by chętni na zamach terrorystyczny gdyby nikt nie robił z tego sensacji a ludzie zamiast się bać wyrażali by tylko współczucie i determinacje ?

no pewnie. jak masz piorytet mordowac niewiernych i twoim celem jest ekspansja islamu, to zabijasz niewiernych dla samego zabijania, a nie dla sensacji...

zamachy terrorystyczne wziely sie stad, ze islam nie byl w stanie dalej rozprzestrzeniac sie sila, bo w rownej walce regularnie dostawal lomot od chrzescijanstwa, wiec zaczelo sie kombinowanie...

zamachy terrorystyczne maja i beda mialy miejsce w kazdym kraju z mniejszoscia lub wiekszoscia muzulmanska.

i po to muzulmanie zostali sprowadzeni do europy...
w imie starej zasady dziel i rzadz.
na konfliktach sie najlepiej zarabia, a nie ma mozliwosci unikniecia konfliktu jezeli zyd, chrzescijanin, muzulmanin, ateista i gej dziela jeden budzet i musza sie dogadac na co wydadza wspolne pieniadze...

stad ta cala polityka multi-kulti

i o zamachach bedzie glosno w mediach i wszedzie, tak samo jak o tym pilocie samobojcy niemieckim bylo glosno i tak samo jak jest glosno o kazdym wiekszym karambolu na drodze...

jedynym sposobem zatrzymania tego sa pogromy, albo wypedzenia. jezeli islamista bedzie mial swiadomosc, ze za kazdy zamach miejscowi islamisci ida na szubienice albo sa odsylani do afryki, to nie bedzie zamachow...

a poki nie wyciagamy zadnych konsekwencji to zostaje zrobic popcorn, rozsiasc sie w fotelu i czekac na kolejne akty tego malowniczego przedstawienia zwanego upadkiem cywilizacji europejskiej
Zgłoś
Lingula 2017-05-24, 0:56 2
nie przypadkiem Ariana Granade?
Zgłoś
mateo2012 2017-05-24, 1:58
Ciekawe kto taką r🤬a Ariane Grandę i w czym jest on lepszy ode mnie?
Zgłoś
HEKTOR1226 2017-05-24, 2:10
Ale ona mnie jara. Jedna z najladniejszych cipek w showbiznesie.
Zgłoś
Dziadzia1938 2017-05-24, 2:57 6
z dedykacją dla koneserów polskiej komedii

istnieje prawdopodobieństwo suszy
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2017-05-24, 4:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bloodwar 2017-05-24, 6:20
@up Mac Miller - Ż__, rapper, majątek oceniany na 4 miliony dolarów. Przez byłe dziewczyny nazywany Big Mac - domyśl się dlaczego ktoś tak niepozornego wzrostu i wagi ma ksywę Big
Zgłoś
manson__ 2017-05-24, 6:33 5
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-24, 7:20 3
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-24, 11:31
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-24, 11:34
Media informują o Polakach, którzy zginęli w zamachu. Jak zobaczyłem flagi Francji na ich profilowych to mi się odechciało współczucia.
Zgłoś
peter9712 2017-05-24, 12:28 1
Zgłoś
Azzazel 2017-05-24, 20:14 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem