Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:44
kamil-c 2017-05-25, 18:05 1
Piwo dla Autora... Co można powiedzieć AMEN!!!
Zgłoś
repowski 2017-05-25, 18:09 5
polać mu!!!
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2017-05-25, 18:10
Polacy rysowali też żółwie na ścianach no co :3
Zgłoś
Loki's 2017-05-25, 18:11
Xenomorphy im tam nawrzucać i po problemie będzie
Zgłoś
donkapusta 2017-05-25, 18:12 1
Podobno kurs akcji firm produkujących kredę i kredki poszybował w górę.
Zgłoś
Spidzio199 2017-05-25, 18:15
Jak on wróci do Polski to będę na niego głosować w wyborach
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-25, 18:19 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-25, 18:33
Zachód nigdy się nie obudzi. A Polska powinna jak najszybciej zrobić "Polout" z Unii, póki jeszcze mamy rząd przeciwny uchodźcom.
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-25, 18:47
Dorastałem w Londynie jako młody imigrant więc jestem tutaj już sporo lat. Zamachy zdarzają się bo zdarzają fakt, ludzie giną, dzieci itp. Chciałbym przypomnieć, że o wiele więcej ludzi ginie na drogach każdego dnia i nikt się tym nie interesuje. Zamachy są częścią czegoś większego tak mi się wydaje, media zawsze o tym będą mówić i siać nienawiść. A Brazylii mają kłopoty z gangami, w Stanach mają wojnę białych i czarnych między sobą w Europie mamy wojnę religii. Wydaje mi się, że jest to zaplanowana z góry akcja mająca na celu zastraszanie, no panowie nikt normalny nie ściągał by tylu muzułmanów i do tego z krajów sunnickich. Znam wielu muzułmanów i na prawdę nie mogę złego słowa o nich powiedzieć, dali by Ci ostatnią kromkę chleba gdybyś był głodny, wielu z nich pochodzi z Syrii i na prawdę nie mam do nich zastrzeżeń. Jeśli dojdzie do wojny w Europie to będzie to najokrutniejsza wojna z wszystkich a tylko dlatego, że wróg będziemy pomiędzy nami a na pewno do tego dojdzie z powodu dzielenia nas właśnie takimi sytuacjami. Na prawdę, uwierzcie mi, wielu z nich jest złymi ludźmi ale również wielu potrzebuje pomocy. Nie jestem za ich przyjmowaniem do Europy ale nie możemy siać paniki bo media właśnie tego pragną.
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-25, 18:47
Nie kazdy wyznawca Islamu jest Terrotysta alle kazdy Terrorysta wyznawal Islam
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-25, 18:48
Jedna sprawa - ilu bylo hebanowego wyznania posrod rannych w tym zamachu osob? Brak informacji gdziekolwiek, a to bardzo zastanawiajace.
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-26, 22:55 13
Pomozecie?
Zgłoś
jacek.walcz 2017-05-26, 23:00
śmieszki heheszki
Zgłoś
mygyry 2017-05-26, 23:03 4
Widziano go przy wyjściu
Zgłoś
FrasQs 2017-05-26, 23:03
Pewnie coś mu strzleiło do łba i nie poszedł na koncert
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem