Zamach na koncercie ariany grande w manchesterze , podobno kilka ofiar śmiertelnych,znalazłem taką fotke
na twiterze tego pana JoeAaronGregory mozna znalezc filmik z kamerki samochodowej (po lewej stronie widać blysk)
B................k
2017-05-25, 17:39
Słów kilka o zamachu w Manchester od naszego rodaka mieszkającego na wyspach Euroislamabadu.
No i mamy porównanie, jak zachowują się te zachodnie p🤬dy w odpowiedzi na zamach i jaka była reakcja Polaków na zadźganie chłopaka w Ełku.
Piwo dla Autora... Co można powiedzieć AMEN!!!
Polacy rysowali też żółwie na ścianach no co :3
Xenomorphy im tam nawrzucać i po problemie będzie
podpis użytkownika
"Matka ćpie, że wiesz?
Lepszy nic niż rydz.."
Podobno kurs akcji firm produkujących kredę i kredki poszybował w górę.
Jak on wróci do Polski to będę na niego głosować w wyborach
e................s
2017-05-25, 18:19
i tego oczekuję w telewizji a nie p🤬liny jakieś w tvn, cnn, wybiórczej i innych c🤬omediach
WIELKI SZACUN dla komentatora
Zachód nigdy się nie obudzi. A Polska powinna jak najszybciej zrobić "Polout" z Unii, póki jeszcze mamy rząd przeciwny uchodźcom.
S................7
2017-05-25, 18:47
Dorastałem w Londynie jako młody imigrant więc jestem tutaj już sporo lat. Zamachy zdarzają się bo zdarzają fakt, ludzie giną, dzieci itp. Chciałbym przypomnieć, że o wiele więcej ludzi ginie na drogach każdego dnia i nikt się tym nie interesuje. Zamachy są częścią czegoś większego tak mi się wydaje, media zawsze o tym będą mówić i siać nienawiść. A Brazylii mają kłopoty z gangami, w Stanach mają wojnę białych i czarnych między sobą w Europie mamy wojnę religii. Wydaje mi się, że jest to zaplanowana z góry akcja mająca na celu zastraszanie, no panowie nikt normalny nie ściągał by tylu muzułmanów i do tego z krajów sunnickich. Znam wielu muzułmanów i na prawdę nie mogę złego słowa o nich powiedzieć, dali by Ci ostatnią kromkę chleba gdybyś był głodny, wielu z nich pochodzi z Syrii i na prawdę nie mam do nich zastrzeżeń. Jeśli dojdzie do wojny w Europie to będzie to najokrutniejsza wojna z wszystkich a tylko dlatego, że wróg będziemy pomiędzy nami a na pewno do tego dojdzie z powodu dzielenia nas właśnie takimi sytuacjami. Na prawdę, uwierzcie mi, wielu z nich jest złymi ludźmi ale również wielu potrzebuje pomocy. Nie jestem za ich przyjmowaniem do Europy ale nie możemy siać paniki bo media właśnie tego pragną.
Nie kazdy wyznawca Islamu jest Terrotysta alle kazdy Terrorysta wyznawal Islam
podpis użytkownika
HA HA HA
i................g
2017-05-25, 18:48
Jedna sprawa - ilu bylo hebanowego wyznania posrod rannych w tym zamachu osob? Brak informacji gdziekolwiek, a to bardzo zastanawiajace.
N................R
2017-05-26, 22:55