Po południu 11 grudnia, niedaleko Hanoi, policjant zatrzymał kierowcę skutera, który jechał bez kasku i miał „podejrzane tablice rejestracyjne”. W drodze na punkt kontrolny 45-letni Dang Tu Minh próbował zaatakować dociekliwego funkcjonariusza, ale mu się nie udało i teraz jest oskarżony o usiłowanie zabójstwa funkcjonariusza organów ścigania.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:14
🔥
Mądry pies.
- teraz popularne
🔥
Co przyniesie bocian 5
- teraz popularne
Po południu 11 grudnia, niedaleko Hanoi, policjant zatrzymał kierowcę skutera, który jechał bez kasku i miał „podejrzane tablice rejestracyjne”. W drodze na punkt kontrolny 45-letni Dang Tu Minh próbował zaatakować dociekliwego funkcjonariusza, ale mu się nie udało i teraz jest oskarżony o usiłowanie zabójstwa funkcjonariusza organów ścigania.
pomysł naprawdę niezły, gdyby nie kamery.... te kamery strasznie brużdżą....
Ta wietnamska policja jest jakaś upośledzona.
Jak nie było możliwości odwieźć kolesia razem z piździkiem, to powinien być skuty i iść przodem.
Normalny Sajgon.
Jak nie było możliwości odwieźć kolesia razem z piździkiem, to powinien być skuty i iść przodem.
Normalny Sajgon.
Zulu-Gula napisał/a:
Normalny Sajgon.
słynne zdanie: "Znowu jestem w Sajgonie"
Nome napisał/a:
słynne zdanie: "Znowu jestem w Sajgonie"
"Ale Sajgon!".
Zulu-Gula napisał/a:
Jaki Sajgon, panocku? Ho Czi Min!Normalny Sajgon.
Dzwoni policjant:
Szybko przyślijcie karetkę, poszkodowanemu urwało jaja
Lekarz: A organ cały ?
Policjant: Tak właśnie przy telefonie
Szybko przyślijcie karetkę, poszkodowanemu urwało jaja
Lekarz: A organ cały ?
Policjant: Tak właśnie przy telefonie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie