Jest już jakieś info, czy do dzisiejszego zamachu przyznało się tak zwane państwo watykańskie?
Konto usunięte
2017-06-19, 11:57
Podobno Kalif Aku Bakr Francis zapowiedział śmierć pogańskim wielbicielom Kozy Szatana
Konto usunięte
2017-06-19, 12:13
Tak, zaraz po pedofilii.
Ja na miejscu tego kierowcy bym zaczął trollować wszystkich i p🤬lić, że jestem muzułmaninem.
To by dopiero było.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Konto usunięte
2017-06-19, 12:52
Sprawca miał krzyczeć "Jezu, ufam Tobie".
@Velture
Sunnici i szyici nie lubią się, mało to pułapek robili pod swoimi meczetami?
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Nie ma się z czego cieszyć. Teraz zawsze gdy będzie padał argument że immigranci zarobkowi z południa to ekstremiści i terroryści to lewacy będą wyskakiwać z tym wydarzeniem w kontrze. C🤬j tam, że w z amachach muzlimów zginęło już pewnie ze 100 czy 200 ludzi a tu 1, tyle im wystarczy. Popatrzcie na retoryke mediów i polityków liberalnych o tym zamachu, rzygać się chce.
Chłop wymierzył swoją frustrację w niewłaściwych ludzi. W beneficjentów tego układu, nie organizatorów.
Aż mnie uderzyło po uszach jak w wiadomościach usłyszałem "zamachu dokonał BIAŁY mężczyzna"
to już nie incydent tylko zamach ?
Konto usunięte
2017-06-19, 14:34
Watykan kradnie, gw🤬ci i morduje w białych rękawiczkach i bez zbędnego rozgłosu. To kwestia doświadczenia i priorytetów. Krucjaty i inkwizycja już wyszły z mody.
Konto usunięte
2017-06-19, 14:52
Allach Jesus
Konto usunięte
2017-06-19, 15:01
@styx38 Jesus Akbar jak już
Konto usunięte
2017-06-19, 15:07
up@ haha można kilka kombinacji uskutecznić