Cytat:
W środę w Londynie, w pobliżu Westminsteru, doszło do incydentów, które policja traktuje jako "zdarzenie o charakterze terrorystycznym". Na moście Westminsterskim wiele osób zostało potrąconych przez samochód. Policja poinformowała o czterech ofiarach śmiertelnych i 20 rannych. Przed Westminsterem uzbrojony w nóż mężczyzna ugodził policjanta. Zaatakowany funkcjonariusz nie przeżył.
Jako że formalnie wciąż należą:
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2017-03-22, 19:22
Nie, to miał być Smoleńsk 2 Atak na Jarosława. Dziś miał tam spotkanie mieć jako nadpremier.
Live leak ma lepsze wideo jak telewizja. HAhah.
Motywy jak i sprawca są nieznani, więc pobawię się w proroka: Mohammed Abdul, lat 23, Brytyjczyk pochodzenia pakistańskiego.
konto usunięte
2017-03-22, 20:00
@up
Jeszcze nie wyciekł
TT4
2017-03-22, 20:11
Zamach świeży a ja już mam ulubioną fotę:
konto usunięte
2017-03-22, 20:27
No a nie azjata? Pakistan, Irak, Iran, Syria, Turcja itd. to Azja. Nie ma kontynentu Bliskowschodniego.
a krawężniki tam nie noszą broni
to i piesek zginął
konto usunięte
2017-03-22, 21:37
Brytyjska premier była gotowa sfingować zamach terrorystyczny, godząc się z śmiercią swoich obywateli, byle tylko nie spotkać się z Jarosławem

Niby ją rozumiem.
@doopa, jak z Ciebie taki Szybki Bill co potrafił by zastrzelić szarżującego nożownika zanim ten Cię nożem trafi, to gratuluję refleksu...