Koleś na Florydzie gdzie temperatura spadła do - 1 Celsjusza dostrzega jaszczura i odnosi go żeby odtajał w promienie słoneczne. I jak tu nie wierzyć w hibernacje.
Konto usunięte
2020-01-23, 16:39
Ona nie zamarzła....
Konto usunięte
2020-01-23, 16:57
Od razu przypomniały mi się czasy jak ogrzewano zimnokrwiste stworzenia.
Wkładało się zabę do garka i powoli gotowało, żaba plywała sobie cała szczęśliwa, nie czuła wzrastającej tempertury, nie wyskakiwala z garnka, aż w końcu robiła się sztywna.
Opis tego zjawiska często uzywany jest w socjologi np w odniesieniu do coraz wiekszej tolerancji dla dewiacji. Np na poczatku skreślono homosexualizm z listy chorób, potem aberaci dostali prawo do ślubu i adopcji. Następnie zamyka się ludzi za wszelka krytyke dewiacji. A teraz pedofile domagaja się swoich praw. Ze spoleczeństwem jest jak z gotowana żabą, obudzi się sztywne.
po c🤬j gotowales zywe zaby? przeciez tego i tak sie nie da zjesc pozniej, a tylko sie traci czas.
poligon6 napisał/a:
Wkładało się zabę do garka i powoli gotowało, żaba plywała sobie cała szczęśliwa, nie czuła wzrastającej tempertury, nie wyskakiwala z garnka, aż w końcu robiła się sztywna.
Opis tego zjawiska często uzywany jest w socjologi np w odniesieniu do coraz wiekszej tolerancji dla dewiacji. Np na poczatku skreślono homosexualizm z listy chorób, potem aberaci dostali prawo do ślubu i adopcji. Następnie zamyka się ludzi za wszelka krytyke dewiacji. A teraz pedofile domagaja się swoich praw. Ze spoleczeństwem jest jak z gotowana żabą, obudzi się sztywne.
nie dodałeś że na sadolu zawitały zooz🤬by które kochają zwierzątka i występują w ich obronie przy każdym takim wpisie
Co to znaczy nie wierzyć w hibernację? Hibernację wykorzystuje wiele zwierząt i owadów. Od latających gównozjadów, pająków, gadów, na niedźwiedziach kończąc.
poligon6 napisał/a:
Opis tego zjawiska często uzywany jest w socjologi np w odniesieniu do coraz wiekszej tolerancji dla dewiacji.
W świecie finansów też jest to stosowane. Gdy jest nagłe tąpnięcie to każdy to odczuje, ale gdy kurs spada bardzo powoli, to po jakimś czasie inwestor budzi się z c🤬jem w dupie i zadaje sobie pytanie: Gdzie się podziało 80% mojego kapitału (wartość przykładowa)
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
zeozwatyelektryk napisał/a:
Co to znaczy nie wierzyć w hibernację? Hibernację wykorzystuje wiele zwierząt i owadów. Od latających gównozjadów, pająków, gadów, na niedźwiedziach kończąc.
Chodzi o to, czy profesor Kuppelweiser miał rację
podpis użytkownika
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
zeozwatyelektryk napisał/a:
Autorowi poj🤬o się z reinkarnacją
Hibernacja to fakt, nie kwestia wiary. Nie możesz sobie wybrać czy będziesz w nią wierzyć, bo robisz z siebie debila. Tak samo jak globosceptycy.
poligon6 napisał/a:
to jest argument równi pochyłej, którego używają jedynie debile.
podpis użytkownika
Nic co obce nie jest mi ludzkie
Zazwyczaj najpierw patrzę na komentarz, potem na jego autora. Tak się zastanawiałem, widząc komentarz z największą ilością piw - kto mógł napisać tak zj🤬y komentarz i co za kretyni dali mu piwka. Obstawiałem @poligon6 albo tego drugiego gościa z IQ ameby, co pisze dziwne tytuły. Nie zawiodłem się, poligon6 i "sadole" trzymają poziom dna w dalszym ciągu.
Co za patologia porównuje homoseksualizm (świadomy i dobrowolny wybór 2 dorosłych osób) do pedofilii (do gw🤬tu na dziecku) - na pewno poligon i inne "patriotyczno-patologiczne katole".
Korwiniści, pozdrówcie waszego wodza, który woli oddać swoją córkę pedofilowi, żeby pomacał ją po dupie i cyckach, niż na lekcje o seksualności w szkołach.
poligon6 napisał/a:
(...)A teraz pedofile domagaja się swoich praw (...)
Patrz - kościół katolicki.
Konto usunięte
2020-01-26, 9:43
M00nSpeLL napisał/a:
to jest argument równi pochyłej, którego używają jedynie debile.
A jakieś uzasadnienie? Z chęcia poczytam. Bo na razie się spiąłeś i urodziłes bobka.
soohar napisał/a:
Patrz - kościół katolicki.
Ci juz mieli od dawna ten przywilej, teraz nowe zboczki się szykują i nie chcą przystepować do jakiejs sekty by bezkarnie r🤬ać dzieci.
poligon6 napisał/a:
A teraz pedofile domagaja się swoich praw.
Księża mieli zawsze prawo do j🤬ia dzieci więc nie wiem czemu piszesz "teraz się domagają".
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway